• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum surekli agzini açip kapamaya başladi benim dikkatsizligim yüzunden lutfen destek olun

Ece A.

Aktif Üye
Korkmuş olabilir mi acaba? :( Korkudan belki de bu kadar nefes nefese kalmış olabilir çünkü bazen yapıyor bazen yapmıyor bu hareketi. Arada bir de kanatlarını kaldırıyor. Yem yemesi, hareketleri de normal demişsiniz. Terlemiş, yorulmuş, korkmuş olabilir bulunduğu durumdan dolayı diye düşünüyorum :(

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Korkmuş olabilir mi acaba? :( Korkudan belki de bu kadar nefes nefese kalmış olabilir çünkü bazen yapıyor bazen yapmıyor bu hareketi. Arada bir de kanatlarını kaldırıyor. Yem yemesi, hareketleri de normal demişsiniz. Terlemiş, yorulmuş, korkmuş olabilir bulunduğu durumdan dolayı diye düşünüyorum :(
Kuşlar terlemez ter bezleri yoktur ancak sıcaklarlar ve kanat açma hareketi de ondan olabilir, strese girmiş belli papatya çayı verebilirsiniz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Sıcaklamıştır anlamında söylemek istemiştim aslında ama düzelttiğiniz için teşekkürler 😅 streslenmiş gibi görünüyor (y)
Anladım maalesef strese girmiş olabilir papatya çayı iyi gelir, bir çay kaşığı içme suyuna varsa elinizde 2-3 damla b vitamini damlatıp verebilirsiniz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba şakir benim bal kusum bu akşam benim dikkatsizligim yuzunden nerdeyse melek olup annesini kahır etcekti yaklaşık 2 haftadir kendi evimizde degiliz. Rahatsızlığından dolayı annemde kalıyoruz şakir tek bir kuş benim evde anneminde tatlı bir muhabbeti var çok güzel oynuyorlar bu aksam rulo pecetenin dik durduğu tarafından baş aşağı girmis çıkamamış odaya geldigimde birden farkettim olmadığını ne kadar süre pecetenin rulosunun içindeydi bilmiyorum fakat ben peceteyi kaldırdığında nefes zor aliyor du yaklaşık 20 dakka kanatlarını gerdi sonrasinda toparladı şimdi yem felan yiyor fakat sürekli ağzını açıp kapatıyor çok korktum banada bir kez daha ders oldu ne olur herkez dikkat etsin çok uzgunum cokkk
Şakir kuşunuz bir dişi💓ve kızgınlıkta

Üst Alt