• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum surekli agzini açip kapamaya başladi benim dikkatsizligim yüzunden lutfen destek olun

şakirin annesi

Yeni Üye
Merhaba şakir benim bal kusum bu akşam benim dikkatsizligim yuzunden nerdeyse melek olup annesini kahır etcekti yaklaşık 2 haftadir kendi evimizde degiliz. Rahatsızlığından dolayı annemde kalıyoruz şakir tek bir kuş benim evde anneminde tatlı bir muhabbeti var çok güzel oynuyorlar bu aksam rulo pecetenin dik durduğu tarafından baş aşağı girmis çıkamamış odaya geldigimde birden farkettim olmadığını ne kadar süre pecetenin rulosunun içindeydi bilmiyorum fakat ben peceteyi kaldırdığında nefes zor aliyor du yaklaşık 20 dakka kanatlarını gerdi sonrasinda toparladı şimdi yem felan yiyor fakat sürekli ağzını açıp kapatıyor çok korktum banada bir kez daha ders oldu ne olur herkez dikkat etsin çok uzgunum cokkk

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba şakir benim bal kusum bu akşam benim dikkatsizligim yuzunden nerdeyse melek olup annesini kahır etcekti yaklaşık 2 haftadir kendi evimizde degiliz. Rahatsızlığından dolayı annemde kalıyoruz şakir tek bir kuş benim evde anneminde tatlı bir muhabbeti var çok güzel oynuyorlar bu aksam rulo pecetenin dik durduğu tarafından baş aşağı girmis çıkamamış odaya geldigimde birden farkettim olmadığını ne kadar süre pecetenin rulosunun içindeydi bilmiyorum fakat ben peceteyi kaldırdığında nefes zor aliyor du yaklaşık 20 dakka kanatlarını gerdi sonrasinda toparladı şimdi yem felan yiyor fakat sürekli ağzını açıp kapatıyor çok korktum banada bir kez daha ders oldu ne olur herkez dikkat etsin çok uzgunum cokkk
Geçmiş olsun 🙏🌸 Şu an durumu iyi ise sevindim videosunu çekip streamble.com üzerinden paylaşabilir misiniz

şakirin annesi

Yeni Üye
Merhaba surekli disarda aslında çok dikkat ediyorduk bugün gerçekten ders oldu umarım bebeyime bisey olmsz vicdan azabı beni kahreder

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Olmuyor ama neyse attığınız giften yola çıkarak sürekli böyle yapıyorsa oksijensiz kalmış hala böyle yapmaya devam ediyor mu

şakirin annesi

Yeni Üye
Evet hala agiz acip kapatıyor kafeste takip ediyorum yem yemesi hareketleri normal gibi bu gece uyumam mümkün degil

Üst Alt