• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum sürekli ağız açıp kapatıyor

tombikfıstık

Aktif Üye
Şimdi de şu şekilde dışkı yaptı bugun yenı yem koyduk goldwings premium kullanıyorduk vitakraft aldık bugun koyduk acaba yemini değiştirsek yer mi dedik ama aynı şekilde birkaç kez çitleyip iniyor kumu yiyor. Ağırlığı 45 gr 43 gr’a düşmüş az yediği için mi düştü acaba şimdi elimizden yedirdik elimizden bayağı yedi

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Şimdi de şu şekilde dışkı yaptı bugun yenı yem koyduk goldwings premium kullanıyorduk vitakraft aldık bugun koyduk acaba yemini değiştirsek yer mi dedik ama aynı şekilde birkaç kez çitleyip iniyor kumu yiyor. Ağırlığı 45 gr 43 gr’a düşmüş az yediği için mi düştü acaba şimdi elimizden yedirdik elimizden bayağı yedi
Diski konusunda birsey diyemem ama muhabbet kuslari ortalama 35 40 gram araliginda oluyorlar zaten endise etmeyin 👍

tombikfıstık

Aktif Üye
Elimizden verdik şimdi bayağı 30 40 tane çitledi ve çok az açıp kapadı gagasını

tombikfıstık

Aktif Üye
Yaptığı sindirim hareketidir lakin yinede dışkı kontrolü yapalım bize üç günlük dışkı resmi bu konu altında yollayın bakalım hergun güncel dışkı resmi ekleyin
Şehmus Bey kuşumun son günlerde yaptığı dışkılar arada böyle kahverengili yapıyor yemini değiştirdik vitakrafta geçtik ama hala ağız açıp kapamayı yapıyor ağırlığı 43.8e düşmüştü ama son olarak 44.8 gr çıktı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Röntgene götürün 👍 nerede ikamet ediyorsunuz?

tombikfıstık

Aktif Üye
@Şehmus BAKIR Şehmus Bey kusura bakmayın çok rahatsız ediyorum ama üstte postlarda videosunu falan ekledim kursak mantarı olma olasılığı var mıdır? Fungi stop kullansam nasıl olur? Bir zarar verir mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
@Şehmus BAKIR Şehmus Bey kusura bakmayın çok rahatsız ediyorum ama üstte postlarda videosunu falan ekledim kursak mantarı olma olasılığı var mıdır? Fungi stop kullansam nasıl olur? Bir zarar verir mi?
İlacı ben kullanmadım Lakin iyi sonuç alanlar var bence bir hafta kullanabilirsiniz eğer kum yemiyorsa ve bu hareketi yapıyorsa sindirim sistemi bozuklukları var demektir

tombikfıstık

Aktif Üye
İlacı ben kullanmadım Lakin iyi sonuç alanlar var bence bir hafta kullanabilirsiniz eğer kum yemiyorsa ve bu hareketi yapıyorsa sindirim sistemi bozuklukları var demektir
Kumu çok tüketiyor ama ben acaba kum taneleri mi büyük geliyor diye düşündüm? İlacı güvenle nereden alabilirim? Birde ilacı nasıl kullanacağım?🙏🏻🙏🏻

tombikfıstık

Aktif Üye
Kuşumda kursak mantarı yoksa peki fungi stop zarar verir mi? Ya kusura bakmayın okadar korkuyorum ki ilacı veririrm ölür diye 10yaşında kuşumuzu veterinerin ağızdan uyguladığı ilaç yüzünden 1 saat sonra kaybetmiştik oyızden çok korkuyorum

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Kuşumda kursak mantarı yoksa peki fungi stop zarar verir mi? Ya kusura bakmayın okadar korkuyorum ki ilacı veririrm ölür diye 10yaşında kuşumuzu veterinerin ağızdan uyguladığı ilaç yüzünden 1 saat sonra kaybetmiştik oyızden çok korkuyorum
Merhaba, ben videoyu izleyemedim. Silinmiş. Güncel halini tekleme şansınız var mı? Bir de arada kusuyor mu?

Üst Alt