• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kusum soluk alma problemi ilac /doz tedavisi

fineas

Yeni Üye
Nerede ikamet ediyorsunuz? Acil müdahale gerekiyor ilk yapmanız gereken kursaktan aparatla beslemek bu onu ayakta tutar ve direncini arttırır ilaçlar konusunda arkadaşlar gerekeni söylemişler 👍siz neden farklı aldınız 🙄
aslinda farkli birsey almadim. Tetradoks ya da monodoks onerdiler tetradoks aldim. sonasi icin de entrobac ve gervit. yukaridakiler elimde olan probiyotik ve vitamin resmiydi olur mu diye paylastim olmaz deyince de siparis verdim. ben ankara sincanda oturuyorum. durumu cok mu kotu su anda kusumun. kursaktan nasil besleme yapabilirim yapabilir miyim bilmiyorum

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bence suanlik cici bebe ve ılık suyu karıştırıp mama yapın ve şırıngadan çekin kursağını doldurun

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
En azından içinde cicibebenin şeker olduğu için bir nevi kendine getireceğini düşünüyorum

fineas

Yeni Üye
En azından içinde cicibebenin şeker olduğu için bir nevi kendine getireceğini düşünüyorum
sabah yumurta istedi beyazindan yedi. evde normal bebek mamasi var sma uygun olur mu. degilse bebegim uyaninca cicibebe aliriz marketten. bir de ben kursaktan beslemeyi bilmiyorum elimde siringa var onunla verebilirim agzina.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Şırınga ise yarar yavaşça deniyebilirsiniz

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Eczaneye gitme sansiniz varsa eczanede damlalık pipetler var resimdeki gibi bunların ucu şeffaf olduğu için birde yumuşak olduğu için çok kolay yedirebilirsiniz

Ekli dosyalar

fineas

Yeni Üye
Eczaneye gitme sansiniz varsa eczanede damlalık pipetler var resimdeki gibi bunların ucu şeffaf olduğu için birde yumuşak olduğu için çok kolay yedirebilirsiniz
kusumun son hali bu. agzi yari acik gibi ve hep hapsiriyor eger bu sekilde de yedirebilirsin derseniz alirim tabiki yeter ki yesin. cok halsiz.

fineas

Yeni Üye
merhaba

kusum yeniden rahatsizladi. yeniden antibiyotige basladim bugun 5. gun. bu rahatsizlik neden tekrarladi ya da gecmedi. farkli olarak birsey yapmam gerekiyor mu

fineas

Yeni Üye
uyguladigim tedavi

tetradox 100 mg- yarim lt su 1 kapsul- 6 gun
entrobac-yarim suluk ceyrek cay kasigi-3 gun
gerwit-yarim suluk 3 damla-3 gun
bunlari kullandim

fineas

Yeni Üye
Kusta ipac tedavisinden sonra düzelme olmusmuydu hastalıklar nuksedebilir.
evet iyilesmisti. kuyrugu cok az inip kalkiyordu nefesi de %95 duzelmisti. bir hafta once ilk halinden daha da siddetli nefes almaya basladi. simdi antibiyotigin 6. dozunu verdim duzelme cok az yine hapsiriyor esiyle surekli kavga ediyor kuyrugu inip kaliyor nefes alirken.

Grpet

Müdavim
Üretici
hipradoksi yada belgica de weeld orni special alip verin öyle deneyin

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
orni bu mu, bunu uygulasam agir olur mu cunku su anda 2. defa antibiyotik aliyorlar.
antibiyotigi kesip 3 er gun probiyotik+vitamin ardina mi kullanmam lazim
Ekli dosyayı görüntüle 23338
Bu ürünler komplex ürünlerdir içeriği solunum yolları tedavisini detaylı şekilde çözmek üzere geliştirilmiştir. Tabiki beşeri ilaclardan daha kapsamlı olur bunları kullanman. Çare 4 Bırds belgiga gibi markalarda olabilir

fineas

Yeni Üye
Bu ürünler komplex ürünlerdir içeriği solunum yolları tedavisini detaylı şekilde çözmek üzere geliştirilmiştir. Tabiki beşeri ilaclardan daha kapsamlı olur bunları kullanman. Çare 4 Bırds belgiga gibi markalarda olabilir
ben ne gerekiyorsa alirim tabiki yeter ki iyilessin. tam olarak ne almam ne kadar/ nasil kullanmam gerekiyor

Grpet

Müdavim
Üretici
ben ne gerekiyorsa alirim tabiki yeter ki iyilessin. tam olarak ne almam ne kadar/ nasil kullanmam gerekiyor
belgica de weeld orni special yada dutch 4 care ornimix baslamalısınız bulamazsanız msj atın yardımcı olurum