• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum ses çıkarıyor ve göbeği şiş

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Biraz Ağır Bir İlaç. Ben Devam etmedim Kestim Yoksa Düşünmek İstemiyorum. Bence Rontgende Akciğer Belli Olur Hava Keseleri Net Görünür.
Zaten röntgen olmadan teşhis çok saçma ventolin iyi gelene de denk geldim ama ne olur ne olmaz her kuş bir değil

limonlokum

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Ventolin Yazmış Hekim Sanirim. Bence Kullanmayın Onun Yerine Buhar Yapabilirsiniz. Nemlendirici Kullanin. Ventolin Ne Zaman Yazılsa ben Uyaracağım. Benim Kızıma Çok Zararı Oldu Devam Etsem Kaybedecektim.
Merhaba sagolun.😊 Tam olarak ne oldu kusunuza. Ben kusuma 2 kez uyguladim sanki eskisi kadar ses cikarmiyor . Ama 7 yasinda , zarari olacaksa kullanmayayim .

limonlokum

Yeni Üye
İyi gelir inşallah yani ventolin hariç ben ilaçları beğendim ventolin kullanmadım ama Ezgi arkadaşım kullandı, yan etkisi fazla olabiliyor ama röntgen çekilmeden böyle denmesi bana pek mantıklı gelmedi.
Ventolini 2 kez kullandim . Iyi geldi aslinda . Ama dediginiz gibi rontgen cekilse iyi olur aslinda. Goturebilirsem yakin zamanda vetforma ya da baska bir yere gotureyim o zaman .

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba sagolun.😊 Tam olarak ne oldu kusunuza. Ben kusuma 2 kez uyguladim sanki eskisi kadar ses cikarmiyor . Ama 7 yasinda , zarari olacaksa kullanmayayim .
Merhaba 🌸 İyi Geldiyse Devam edin. Herkeste Ayni Etki Olmuyor Sanirim. Dozuda Önemli Az Miktarda Damlatip Uygulayın. Bize Dozunu Çok Fazla Vermişti Hekim. Kızımda Titreme Oluştu. Ve Kalp Hızı Çok Artmıştı. Dikkatli Kullanın Yine de 🤗

Üst Alt