• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum saldirganlasti

Burcu

Aktif Üye
Dişi muhabbet kuşum bir haftadır çok saldırgan. Önceden de ısırırdi ama çok hırslı bir haftadır koparır gibi ısırıyor. Nasil davranmaliyim? Kuşlarımin ikisi de hastalanıp iki üç hafta aralıklarla öldü bunun yüzünden olabilir mi

Burcu

Aktif Üye
Kusun resmini atabilir misiniz tek mi kaldı şuan kuşunuz
Bu ve bir tane erkek kuş kaldı. İkisini beraber almıştık ama ikisi de ishal oldu. Dişi kuşum biraz daha fazla ishal olduğundan ikisini ayırdım

Bahar Y.

Müdavim
Kızışmadan öncedemi saldırgandı

Burcu

Aktif Üye
Bence siz dışkı resimlerini de bir ekleyin. Öbür kuşları götüren hastalık bulaşıcı olabilir bu kuşlarda bir sorun var mı ilk önce onu kontrol edelim sonra ısırmaya bakalım muhtemelen kizistiği için
Kuşlarımin biri çok halsizdi bi anda öldü diğeri de sabahtan akşama kadar hiçbir şey yiyip icemedi boğazında bir şey mi vardı bilmiyorum ama o da son günlerde çok halsizdi

Burcu

Aktif Üye
Kuşlarımin biri çok halsizdi bi anda öldü diğeri de sabahtan akşama kadar hiçbir şey yiyip icemedi boğazında bir şey mi vardı bilmiyorum ama o da son günlerde çok halsizdi
İlcede olduğum için üşür diye veterinere de goturemiyorum ama kuşlarım için ne yapmaliyim

Burcu

Aktif Üye
Diskilarda kötü bir durum yok. Hafif enfeksiyon var gibi. Multivitamin ve probiyotik kullanıyor musunuz bu kuşlarda herhangi bir enerji düşüklüğü iştahsızlık falan var mı
Hiçbir şey kullanmıyorum şu an öyle bir şey yok sadece biri normalde kiloluydu biraz kilo verdi sanki

Extreme_MAD

Aktif Üye
Hiçbir şey kullanmıyorum şu an öyle bir şey yok sadece biri normalde kiloluydu biraz kilo verdi sanki
Öncelikle ballı krakeri çıkartın kimyasal yapıştırıcılar var içeriğinde, zayıfladıysa dal darı alın veya kanarya yemi alın verin.

Burcu

Aktif Üye
Diskilarda kötü bir durum yok. Hafif enfeksiyon var gibi. Multivitamin ve probiyotik kullanıyor musunuz bu kuşlarda herhangi bir enerji düşüklüğü iştahsızlık falan var mı
Enfeksiyon için ne yapmalıyım

Burcu

Aktif Üye
Şuan multivitamin ve bağırsak düzenleyici alın alınca kullanım tarif ederiz yeterli olmazsa tekrar degerlendiririz
Eğer diğer kuşların hastalığı bulastiysa bunlar iyileşmesinde etkili olur mu

Üst Alt