• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum önemli

Amohet

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ağzını açıp kapıyor halsiz uçamıyor aşırı zayıfladı
Hastalık Belirti Tarihi
28 Eki 2021
Kullanılan İlaç
Multivitamin
Kuşum 2 haftadır çok hasta aşırı zayıfladı bide ağzını açıp açıp kapıyor vitamin verdim işe yaramadı yardım edebilecek varmı

gzmsng

Aktif Üye
Zayıflaması haricinde gözle görünür bir sorunu var mı peki

gzmsng

Aktif Üye
bugün itibariyle öldü
Başınız sağ olsun benim de kuşum 3 hafta önce öldü. Eğer kuşumla aramızdaki güçlü bağ gibi bir bağınız varsa benzerini alın bence biz öyle yaptık yerini dolduramasa da acımıza su serpti diyebilirim.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Geç kalınmış tedavi kuruma olmuş artık ne verirsen ver çok düşük bir ihtimal olmuş beslerken dikkat edilmesi gereken hususlara uyarsanız daha iyi olur yapmıyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın insanlık hali olacak şeyler pencere açık unutulur vs hastalığı çabuk kapar muhabbet kuşu

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Geçen 10 dk hava alsın diye kapıyı açtım benim papağan olduğu halde hemen ishal. Sivas birde hava sert esiyor yakalanıyordu erken teşhis ile düzelttim erken teşhisde önemli bu tür hayvanlarda

senaxwat

Yeni Üye
Geçen 10 dk hava alsın diye kapıyı açtım benim papağan olduğu halde hemen ishal. Sivas birde hava sert esiyor yakalanıyordu erken teşhis ile düzelttim erken teşhisde önemli bu tür hayvanlarda
Kuruma hastalığına yakalanırlarsa nasıl tedavi edilir?

Üst Alt