• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Muhabbet kuşum nöbet geçiriyor

eeelaaaaa

Yeni Üye
Akşam bi anda nöbet geçirir gibi boynunu geri atıp kanat çırpmaya çalışarak kendini yerlere attı 10 dakika içinde 3 kere oldu, en son elime alıp fazla sıkmadan tuttum, elime alınca sakinledi şimdi tüneğinde uyumaya çalışıyor, kakası idrar gibi ve normalden fazla yapıyor, çok hassas durumda sanki.
3 yaşında dişi bir muhabbet kuşu. Her sene 3-4 ayda bir ard arda yumurtluyor ama sorun çıkarmadı şimdiye kadar. Tekrar yumurtlama dönemine girdi.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Poposunu Kontrol Ettiniz mi ? Bahsettiğiniz Yumurta Belirtisi Değil Ama Sormak İstiyorum. Ek Olarak Zararli Ona Dokunabilecek Bir şey yedi mi Kemirdi mi ? Ben Sizin Yerinde Olsam Riske Atmaz Hemen Hekime Giderdim. Istanbulda Kanatli Uzmanı Çok Fazla Var. Ben Zehirlenme Olabileceğini Düşünüyorum. Vakit Kaybetmeden Gidin Lütfen.

eeelaaaaa

Yeni Üye
Merhaba, poposu yağ kesesi gibi ve yumuşak, yumurta yok eminim. Ona zarar verbilecek farklı bir şey vermedim su ve kuş yemi var kafesinde, bir de gaga taşı, onu uzun suredir kemirmiyor. Nöbet geçirirken herhangi bir ses de çıkartmıyor anlamadım ne olduğunu şu an sessiz sakin kafesinde gözleri kapalı şekilde duruyor

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, poposu yağ kesesi gibi ve yumuşak, yumurta yok eminim. Ona zarar verbilecek farklı bir şey vermedim su ve kuş yemi var kafesinde, bir de gaga taşı, onu uzun suredir kemirmiyor. Nöbet geçirirken herhangi bir ses de çıkartmıyor anlamadım ne olduğunu şu an sessiz sakin kafesinde gözleri kapalı şekilde duruyor
Videosunu Ekler misiniz ? Kafes Boyalı mi ?

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kafes boyalıydı ama boyalarını kemire kemire sökmüştü geçen yıl zaten, kemirme huyundan vazgeçti ben de ondan şüphelendim dediğiniz gibi ama kemirmiyor kafesini yani
En Ufak Birsey Bile Kemirse Zehirleyebilir. Veteriner Hekim Araştırın Götürün Lütfen. Zehirlendiyse Eğer Kursak Yıkanması Yapılması Lazım. Evde Yapabileceğiniz Birsey Yok.

eeelaaaaa

Yeni Üye
Selam tekrardan, geri dönüş yapamadım kusura bakmayın, kuşun durumu iyi bugün, eski haline döndü. Poposunda yumurta oluşmuş akşama doğru tekrar kontrol ettiğimde farkettim. Fazla enerjik

Üst Alt