Muhabbet kuşum üşüttü 1 haftadır neredeyse veterinere tabii ki götürdüm sarı bir vitamin verdi onu kullandık kuş aynı zamanda ishal iştahı yok su içiyor yemek doğru düzgün yemediğinden kendim muz incir üzüm gibi meyvelerle arada karnını doyurmaya çalışıyorum ve bugün kuşum nefes alırken arada bebek sesine benzer sesler çıkarmaya başladı kekik çayı yaptım bugün onu verdim aynı gün içinde döktüm kendi suyunu ve veterinerin ishal için verdiği ilaçdan yarım suluğuna 2 damla damlattım kuşum kafeste kendini temizlemek ve arada su içip yemek yemeye çalışmak dışında sürekli uyuyor ben de onu yormamak için meyve vermediğim zamanlar dışında çıkarmamaya çalışıyorum ancak dediğim gibi bugün de bu sesi çıkarmaya başladığını fark ettim ne kullanmalıyım ne yapmalıyım veterinere sordum antibiyotik verelim dedi ama yarın pazar pazartesi kapalı benim sorduğum abi pazar günü temin edebileceğim bir antibiyotik ismi verebilir misiniz rica etsem veya bu durumda ne yapmam gerektiği hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz ? (Bu arada kuşum yemek yemeye çalışırken yemlerin büyük bir kısmı ağzından düşüyor gagası ile ilgili olabilir mi fazla mı uzun kesmeli miyim) aşağıya gagasının resmini ve bugün çıkarmaya başladığı sesin videosunu atıcam lütfen yardımcı olun video atılmıyormuş ama sesi bilen biliyor muhtemelen lütfen yardımcı olun