• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşum neden böyle yapıyor

sakızsakız

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Durduk yere kafasını sallayıp ağzından yem fırlatıyor. Ama yeni yediği yemleri değil sanki ağzında birikmiş veya boğazında kalmış gibi
Hastalık Belirti Tarihi
22 Ağu 2025
Kullanılan İlaç
İlaç kullanmadım
Merhaba,
İşten geldiğimde fark ettim, kuşum birden bir kafasını sallayıp ağzından yem çıkıyor, sanki boğazında kalmış gibi hareket ediyor, su içirmeye çalıştım ama ses çıkarınca boğazında bir şey kalmadığını düşündüm. Ama normal bir hareket değil. Yardımcı olabilir misiniz? Video eklemek istedim ama ekleyemiyorum. Şu an da böyle duruyor.

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Boğazına Birsey Kaçmış Olabilir. Tüy Bile Olabilir. Streamable.com Üzerinden Yükleme Yaparak Linkini Burada Paylaşabilirsiniz.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Sindirim Problemi Gibi Duruyor. Probiyotik Varsa Verin Lütfen.Yemliğini Kontrol Edin. Yemini Döküp Yenisini Ekleyin. Oyuncağinda Bant Tarzı Birşey Var Sanirim Onu Yenisiyle Değiştirin Lütfen. Her Isırması Kursakta Birikim Yapar. Ekstra Grit Kuş Kumu Kullanmıyorsunuz Kullanin Lütfen. B Vitamininiz Varsa Bugün Bir Kaç Saatte Olsa Verin. Kusmasına İyi Gelir.

Son düzenleme:
Üst Alt