Rica ederim. Gelişmeleri ve inşallah iyi haberlerinizi paylaşırsanız seviniriz. Geçmiş olsunTamamdır. Yardımınız için çok teşekkürler.
Rica ederim. Gelişmeleri ve inşallah iyi haberlerinizi paylaşırsanız seviniriz. Geçmiş olsunTamamdır. Yardımınız için çok teşekkürler.
Elle beslemeyi günde kaç kez, kaç ml yapıyorsunuz? Kursaktan aperatla mı besliyorsunuz?Merhaba, kusum 32 grama dustu. Son hali fotograflardaki gibi. Ne yapmaliyim? Yardim edebilir misiniz? Ekli dosyayı görüntüle 45686
Ekli dosyayı görüntüle 45687
Evet 0.5 çok az. Kilo aldırmaz, anca ucu ucuna hayatta tutar maalesef. Kursaktan beslemek kuşu aslında daha az yorar. Forumumuzda ya da internette kursaktan elle besleme videoları var. 2 no kursaktan elle besleme ucu ile beslemek lazım. Sizi etiketleyeyim videoların altına. Bir bakın. Yapamayacağınızı düşünüyorsanız şırınga ile beslemeye devam edin. Günde 4-5 defaya çıkarın besleme sayısını eğer 1 ml yiyorsaKursaktan aparatla besleyemiyoruz. Nasil yapilacagini bilmiyoruz. Siringa ile kursaga NitroBird vermeye calisiyoruz. Gunde 3 kere 0,5ml veriyorduk. Dun doktor bunun az oldugunu soyledi. dunden beri gunde 3 defa 1,5ml vermeye calosiyoruz. Tabi hepsini yutmuyor. Bir kerede 1,5 yemese de 1.ml yiyor.
Cok tesekkurler. Doktor hastanede kalirsa iyi olur diyor. Bu aksam icin randevu aldik. Sizce bunu yapmamiz kusumuz icin iyi olur mu? Yoksa evde durmasi mi daha iyi? Etiketlediginiz icin tesekkurler.Evet 0.5 çok az. Kilo aldırmaz, anca ucu ucuna hayatta tutar maalesef. Kursaktan beslemek kuşu aslında daha az yorar. Forumumuzda ya da internette kursaktan elle besleme videoları var. 2 no kursaktan elle besleme ucu ile beslemek lazım. Sizi etiketleyeyim videoların altına. Bir bakın. Yapamayacağınızı düşünüyorsanız şırınga ile beslemeye devam edin. Günde 4-5 defaya çıkarın besleme sayısını eğer 1 ml yiyorsa
Kuş ağır bir tedavi geçiriyor ve giderek zayıflıyor. Siz de evde yeterince besleyemiyorsunuz alışık olmadığınız için. Bence veterinerinizin önerisini dinleyin. Kaç gün gerekli görürse o kadar veterinerde kalsın. Yoğun bakıma alacaktır ve düzenli kursaktan besleme yapıkacaktır. Yurtdışında her türlü hayvana daha çok önem veriliyor. Gitgide zayıflaması iyi değilBu arada, sizce hayati tehlikesi var mi? @Ayvalık Jumbo Muhabbet
TesekkulerKuş ağır bir tedavi geçiriyor ve giderek zayıflıyor. Siz de evde yeterince besleyemiyorsunuz alışık olmadığınız için. Bence veterinerinizin önerisini dinleyin. Kaç gün gerekli görürse o kadar veterinerde kalsın. Yoğun bakıma alacaktır ve düzenli kursaktan besleme yapıkacaktır. Yurtdışında her türlü hayvana daha çok önem veriliyor. Gitgide zayıflaması iyi değil
Rica ederim. Aklınıza takılanları her zaman sorabilirsiniz. Kuşunuzun durumunu da merak ediyorum. Gelişmeleri paylaşınız lütfen. Geçmiş olsunTesekkuler
Öncelikle çok geçmiş olsun. Yurtdışında olmanız, oradaki veterinerlerin megabakteri mantarını tanıması, gerekli özeni göstermeleri, beni kuşunuzun iyileşeceğine dair umutlandırıyor. Bağırsak florasını düzeltmenin en güzel yolu probiyotik kullanmaktır. Röhnfried Entobac ya da Dr. Brockamp Probac 1000 temin ediniz. Amazondan alabilirsiniz sanıyorum. Probac, entrobactan daha iyidir. Ürün gelince yarım suluğa, 1 mercimek tanesi kadar ekleyip, suyu günlük tazeleyeceksiniz. Arıtma değil, şişe su kullanılması gerekli. 3-4 gün arka arkaya kullanın ilk başta. İlaç tedavisi bitince ya da ilaç ağızdan veriliyorsa suluğa eklenebilir. Probiyotiğin 2.gününden itibaren haftada 1, soyulmuş iç yulaf verebiliriz. Yulaf, prebiyotik içerdiğinden, probiyotiklerin bağırsağa yerleşmesini kolaylaştırır. Probiyotik sonrası 1 gün, röhnfried gerwit multivitamin verelim. Çünkü ilaç süresince vücudu vitaminsiz ve güçsüz kaldı. Bu süreçte karaciğeri yıprandığı için röhnfried sedechol ve yine aminoasit+b vitamini kompleksi röhnfried bt amin alırsanız iyi olur. Haftada 1 vereceğimiz yulafa, devedikeni tohumu unu ekleyebiliriz, karaciğerdeki toksik maddeleri atmaya ve karaciğerin yenilenmesine yardımcı olur. Üstteki ürünlerden probiyotikleri (entrobac ya da probac) ve multivitamin gerwiti mutlaka almanızı tavsiye ederim. Ayrıca kindistan cevizi unu da mantarlarla savaşır. Röhnfried usnegano da güzel bir bağışıklık güçlendiriciDun muhabbet kusumuzu hastaneye yatirdik. Doktor, macrorhabdusun tamamiyle yok olmasina ragmen mide ve bagirsak mukozasinin yenilenmesinin cok zor oldugunu soyledi. Yenilenip yenilenmediklerini de gormenin mikroskop veya herhangi bir inceleme ile de olamayacagindan bahsetti. Kusun oncelikle kilo almasi gerektigini de soyledi. Kilo aldiktan sonra diskinin duzelmesi ve davranislarinin da eski haline donmesiyle iyilesip iyilesmeyecegini ekledi. Bagirsak ve mide florasainin nasil duzelecegi hakkinda hicbir fikrimiz yok. Yardimci olabilir misiniz? @Ayvalık Jumbo Muhabbet
Bu sabah kusumuzu kaybettik. Hastaneden aradilar. Kursaktan besleme yapildiktan sonra, kusumuzun her zamanki gibi hizlica mamasini yemege basladiginu soylediler. Aniden durup yere inmis ve nefessiz kalarak olmus. Ilk yardim yapilmasina ragmen kurtarilamamis. Doktor kusmus olup mamasinin nefes almasini engeleyebilecegini ya da mamasinin nefesini engelleyecek sekidle bogazinda kalabilecegini soyledi. Evde kendimiz surekli yulaf veriyorduk. Evde baksaydik olmez diye dusunup kendimi sucluyorum. Belki evde surekli ilgilenip kurtarabilirdik.Öncelikle çok geçmiş olsun. Yurtdışında olmanız, oradaki veterinerlerin megabakteri mantarını tanıması, gerekli özeni göstermeleri, beni kuşunuzun iyileşeceğine dair umutlandırıyor. Bağırsak florasını düzeltmenin en güzel yolu probiyotik kullanmaktır. Röhnfried Entobac ya da Dr. Brockamp Probac 1000 temin ediniz. Amazondan alabilirsiniz sanıyorum. Probac, entrobactan daha iyidir. Ürün gelince yarım suluğa, 1 mercimek tanesi kadar ekleyip, suyu günlük tazeleyeceksiniz. Arıtma değil, şişe su kullanılması gerekli. 3-4 gün arka arkaya kullanın ilk başta. İlaç tedavisi bitince ya da ilaç ağızdan veriliyorsa suluğa eklenebilir. Probiyotiğin 2.gününden itibaren haftada 1, soyulmuş iç yulaf verebiliriz. Yulaf, prebiyotik içerdiğinden, probiyotiklerin bağırsağa yerleşmesini kolaylaştırır. Probiyotik sonrası 1 gün, röhnfried gerwit multivitamin verelim. Çünkü ilaç süresince vücudu vitaminsiz ve güçsüz kaldı. Bu süreçte karaciğeri yıprandığı için röhnfried sedechol ve yine aminoasit+b vitamini kompleksi röhnfried bt amin alırsanız iyi olur. Haftada 1 vereceğimiz yulafa, devedikeni tohumu unu ekleyebiliriz, karaciğerdeki toksik maddeleri atmaya ve karaciğerin yenilenmesine yardımcı olur. Üstteki ürünlerden probiyotikleri (entrobac ya da probac) ve multivitamin gerwiti mutlaka almanızı tavsiye ederim. Ayrıca kindistan cevizi unu da mantarlarla savaşır. Röhnfried usnegano da güzel bir bağışıklık güçlendirici
Çok üzüldüm. Başınız sağ olsun.Bu sabah kusumuzu kaybettik. Hastaneden aradilar. Kursaktan besleme yapildiktan sonra, kusumuzun her zamanki gibi hizlica mamasini yemege basladiginu soylediler. Aniden durup yere inmis ve nefessiz kalarak olmus. Ilk yardim yapilmasina ragmen kurtarilamamis. Doktor kusmus olup mamasinin nefes almasini engeleyebilecegini ya da mamasinin nefesini engelleyecek sekidle bogazinda kalabilecegini soyledi. Evde kendimiz surekli yulaf veriyorduk. Evde baksaydik olmez diye dusunup kendimi sucluyorum. Belki evde surekli ilgilenip kurtarabilirdik.
Hastanede iki gun bile olmadan oldu. Dun yanina gittigimizde bizi tanimadi bile. Sadece yemek yemeye calisiyordu.
Başınız sağ olsun. Çok üzüldüm @Kübra Ö. Arkadaşımızın dediği gibi, evde ölseydi keşke veterinere götürseydik diyecektiniz. İyi haberlerinizi almayı çok isterdim ama elinizden gelen herşeyi, hatta fazlasını yaptınız. Lütfen kendinizi suçlamayın. Evde kendiniz beslemeye çalıştıkça, tam beslemeyecek, yavaş yavaş eriyip gitmesine tanık olacaktınız. Daha üzücü bir süreç olacaktıBu sabah kusumuzu kaybettik. Hastaneden aradilar. Kursaktan besleme yapildiktan sonra, kusumuzun her zamanki gibi hizlica mamasini yemege basladiginu soylediler. Aniden durup yere inmis ve nefessiz kalarak olmus. Ilk yardim yapilmasina ragmen kurtarilamamis. Doktor kusmus olup mamasinin nefes almasini engeleyebilecegini ya da mamasinin nefesini engelleyecek sekidle bogazinda kalabilecegini soyledi. Evde kendimiz surekli yulaf veriyorduk. Evde baksaydik olmez diye dusunup kendimi sucluyorum. Belki evde surekli ilgilenip kurtarabilirdik. @kübra
Hastanede iki gun bile olmadan oldu. Dun yanina gittigimizde bizi tanimadi bile. Sadece yemek yemeye calisiyordu.
Rica ederim. Keşke iyi haberlerinizi alabilseydik. Gerçekten çok üzüldüm.Her zaman hizli cevap verip, yanimizda oldugunuz icin cok tesekkur ederiz.
Hangi alt taban ırkı bu muhabbette?Merhaba, kusum 32 grama dustu. Son hali fotograflardaki gibi. Ne yapmaliyim? Yardim edebilir misiniz? Ekli dosyayı görüntüle 45686
Ekli dosyayı görüntüle 45687