P Plutmen Yeni Üye Katılım 15 Ağu 2022 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 Ağu 2022 #1 Bazı yerlerde kesinlikle vermeyin yazıyor bazı yerlerde de verebilirsiniz yazıyor önlem amaçlı sormak istedim 1.5 aylık muhabbet kuşuna versem sorun olur mu
Bazı yerlerde kesinlikle vermeyin yazıyor bazı yerlerde de verebilirsiniz yazıyor önlem amaçlı sormak istedim 1.5 aylık muhabbet kuşuna versem sorun olur mu
Serkhan79 Eski Forumcu Üretici Katılım 4 Mar 2021 Mesajlar 2,136 Tepkime puanı 2,943 Puanları 113 Yaş 45 15 Ağu 2022 #2 merhaba, limonun asitli bir yapısı olduğu için fazla tüketimde sindirim sisteminde tahribata yol açabilir, vermemeniz daha doğru diyelim
merhaba, limonun asitli bir yapısı olduğu için fazla tüketimde sindirim sisteminde tahribata yol açabilir, vermemeniz daha doğru diyelim
P Plutmen Yeni Üye Katılım 15 Ağu 2022 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 Ağu 2022 #3 Serkhan79' Alıntı: merhaba, limonun asitli bir yapısı olduğu için fazla tüketimde sindirim sisteminde tahribata yol açabilir, vermemeniz daha doğru diyelim Genişletmek için tıkla ... Peki az versem 200 ml suluğa 2 3 damla damlayan sorun olur mu yoksa vermeyeyim mi hiç
Serkhan79' Alıntı: merhaba, limonun asitli bir yapısı olduğu için fazla tüketimde sindirim sisteminde tahribata yol açabilir, vermemeniz daha doğru diyelim Genişletmek için tıkla ... Peki az versem 200 ml suluğa 2 3 damla damlayan sorun olur mu yoksa vermeyeyim mi hiç
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,231 Tepkime puanı 7,542 Puanları 113 15 Ağu 2022 #4 Merhaba neden riske giriyorsunuz ne kadarı az ne kadarı çok nasıl ayarlayabilirsiniz ?
P Plutmen Yeni Üye Katılım 15 Ağu 2022 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 Ağu 2022 #5 The Search' Alıntı: Merhaba neden riske giriyorsunuz ne kadarı az ne kadarı çok nasıl ayarlayabilirsiniz ? Ekli dosyayı görüntüle 30515 Genişletmek için tıkla ... Peki teşekkür ederim bağışıklık kazansın soğuk algınlığına fln diye düşünmüştüm ama risk almayayım öyleyse
The Search' Alıntı: Merhaba neden riske giriyorsunuz ne kadarı az ne kadarı çok nasıl ayarlayabilirsiniz ? Ekli dosyayı görüntüle 30515 Genişletmek için tıkla ... Peki teşekkür ederim bağışıklık kazansın soğuk algınlığına fln diye düşünmüştüm ama risk almayayım öyleyse
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,231 Tepkime puanı 7,542 Puanları 113 15 Ağu 2022 #6 Plutmen' Alıntı: Peki teşekkür ederim bağışıklık kazansın soğuk algınlığına fln diye düşünmüştüm ama risk almayayım öyleyse Genişletmek için tıkla ... bagışıklık için entrobac probiyotik kullanın
Plutmen' Alıntı: Peki teşekkür ederim bağışıklık kazansın soğuk algınlığına fln diye düşünmüştüm ama risk almayayım öyleyse Genişletmek için tıkla ... bagışıklık için entrobac probiyotik kullanın
P Plutmen Yeni Üye Katılım 15 Ağu 2022 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 Ağu 2022 #7 The Search' Alıntı: bagışıklık için entrobac probiyotik kullanın Genişletmek için tıkla ... Tmm teşekkür ederim
The Search' Alıntı: bagışıklık için entrobac probiyotik kullanın Genişletmek için tıkla ... Tmm teşekkür ederim