• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum kuyruk titremesi

aydemo

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kuyruk titremesi girc girc diye ses gelmesi hafif uyku hali ötmesinin zayıf yada hiç olmamasi
Hastalık Belirti Tarihi
15 Eki 2022
Kullanılan İlaç
Bytril içerikli ilaç, 3 gün apex axtim 2 gün,a,d e,c,k Multi vitamin 1gun ,b bcomplex 1 gun
Herkese merhaba muahabbet kuşum 5 gündür kuyruk aşağı yukarı hareket girt girt diye ses çıkarıyor ilk gün veterinere video gösterdim şırınga içersinde bytril içeriği olan ilaç verdi 3 gün kullandım bir fayda görmedim daha sonrası petshoptan axtim diye ilaç verdi petshopci 2 gün onu kullandım ama kuyuruk titremesi devam etti kuşu petshop a goturdugumde ise ordaki arkadaş kuşun tuy cikardigindan bahsetti gerçektende vücudunda dikenimsi tüyler var sorunun bu olduğunu ve kuşun bu yüzden acı cektigini bahsetti ve b vitamini verdi 1 gün oldu onu basliyali sesi çok çıkmıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum hareketleri çok sıkıntılı değil yem yeme ve dışkı fotoğraflarını paylaşırım lütfen yardımcı olun dışkı b vitamini verdiğim için yesilimtrak ama normalde son resimdeki gbi

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar hoşgeldiniz. Diskilarda bir problem gözükmüyor. Lakin kuşunuzun streamable.com dan kuyruk da gözükecek şekilde videosunu yükler misiniz

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Şimdilik ilaca fazla yüklenmişsiniz, entrobac probiyotik temin edip 3 gün kullanın ki ilaçlar yüzünden daha da kötü olmasın. İnternetten alabilirsiniz pet shoplarda bulunmaz, hem dışkının düzelmesine de yardımcı olabilir eğer bakteriyel bir enfeksiyon yoksa

Üst Alt