• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

MUHABBET KUSUM KUSUYOR

cerenavci

Aktif Üye
muhabbet kusum sabahtan beri halsiz suan yem kusuyor ne yapmam lazim lutfen yardım disi 4.5 aylık

Ahmed

Müdavim
Foto atın yardımcı olalım

ebrares

Müdavim
Dışkı fotoğrafı atın lütfen bir de biraz daha bilgi verin kuş hakkında hangi yemi kullanıyorsunuz son zamanlarda başka bi şey farkettiniz mi yemi dışnda bir şey yedi mi vs anlatın

Son düzenleme:

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Beslenemi hakkında bilgi verin. Tohum dışında herhangi bir ek gıda veriyor musunuz? Bulunduğunuz şehirde kuşlardan anlayan bir veteriner hekim var mı?

cerenavci

Aktif Üye
Ankara da yasiyorum anlayan bir doktor var mi bilmiyorum ilk defa yapiyor normalde kapalı yem alıyorum fakat babam bulamadigi icin acık yem almıs 1 yasında erkek kusum da aynı yemden yiyor. Suan kusmuyor neşesi de yerine geldi. Dışkısı da normal gozukuyor son zamanlarda herhangi bir ek gıdayla beslenmedi sadece 4-5 gun once tatlı biber yemisti biraz o kadar

ebrares

Müdavim
Ankara da yasiyorum anlayan bir doktor var mi bilmiyorum ilk defa yapiyor normalde kapalı yem alıyorum fakat babam bulamadigi icin acık yem almıs 1 yasında erkek kusum da aynı yemden yiyor. Suan kusmuyor neşesi de yerine geldi. Dışkısı da normal gozukuyor son zamanlarda herhangi bir ek gıdayla beslenmedi sadece 4-5 gun once tatlı biber yemisti biraz o kadar
Ya açık yemden ya da başka bi hastalığı var yemini kapalı yem alıp takipte kalın bi süre de başka bi şey vermeyin o zaman anlaşılır

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ağızda salya mukoza tarzı birşey var mı köpük tarzı var ise mantar yoksa bayat yemden dolayı yapıyor. Yem değiştirdikten yada nemli küflü bir Ortamda duruyorsa kafes temizliğine dikkat etmiyor isen yem küflenmiştir kuşta haliyle çıkartıyor dediğim durumlar dışında bahsettiğim sıvı var ise dyazm 256 ve mikostatin ilacını öneririm (100ml suluğa 3 damla). Kuş kumu eksik etmeyin ayrıca

Üst Alt