rookiecookie
Yeni Üye
iyi akşamlar.
muhabbet kuşum son 2 haftada 1-2 kez de olsa kusmuştu, sevgi kusmasıdır önemli değil dediler. ancak son 1 saatte fazla fazla kusmaya başladı. kafasını geviş getirir gibi aşağı yukarı indirip kaldırıyor ve sonra sağa sola sallayarak yemleri kusuyor. bugün normalde enerjisi iyiydi ancak akşam kusmaya başlayınca enerjisi biraz düştü ve hafif kabarmaya başladı. bi süre kustu ve yüzünü sağa sola sildi sürekli. şimdi biraz toparlamaya başladı. enerjisiz de olsa ötüyor biraz konuşuyor ama durgun.
bugün entrobac vermiştim. her zaman kullandığım entrobac yeni de değil.
dün de yemine biraz versele laga colombine vita serpmiştim ama fazla değil. dünden bugüne yiyor.
ileri derecede parlak şeyleri yalama hastası vazgeçiremiyoruz.
durum şu an bu şekilde. ne yapmalıyım?
streamable.com
muhabbet kuşum son 2 haftada 1-2 kez de olsa kusmuştu, sevgi kusmasıdır önemli değil dediler. ancak son 1 saatte fazla fazla kusmaya başladı. kafasını geviş getirir gibi aşağı yukarı indirip kaldırıyor ve sonra sağa sola sallayarak yemleri kusuyor. bugün normalde enerjisi iyiydi ancak akşam kusmaya başlayınca enerjisi biraz düştü ve hafif kabarmaya başladı. bi süre kustu ve yüzünü sağa sola sildi sürekli. şimdi biraz toparlamaya başladı. enerjisiz de olsa ötüyor biraz konuşuyor ama durgun.
bugün entrobac vermiştim. her zaman kullandığım entrobac yeni de değil.
dün de yemine biraz versele laga colombine vita serpmiştim ama fazla değil. dünden bugüne yiyor.
ileri derecede parlak şeyleri yalama hastası vazgeçiremiyoruz.
durum şu an bu şekilde. ne yapmalıyım?
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable
Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now!