• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum kusuyor kabarıyor ve halsiz

Mehmet2734

Yeni Üye
Kuşum belli bi süredik pek yem yemiyor ve halsiz kabarıyor bugün gece kustuğunu gördüm kırdığı yemleri çıkardı ne yapmalıyım 2 kuş besliyorum sadece biri böyle

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşum belli bi süredik pek yem yemiyor ve halsiz kabarıyor bugün gece kustuğunu gördüm kırdığı yemleri çıkardı ne yapmalıyım 2 kuş besliyorum sadece biri böyle
Tünekte bir fotoğraf, ve temiz peçete üzerine yeni yapılmış dışkı resmi görebilir miyiz

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Kuşu beslemeniz lazım. Ayriyeten kuşları ayırın diğerine hastalık bulaşmasın. Birde kuşun ve peçete üstüne dışkısının resmini atın. Hastalık konusunda bilgim yok ama bilgili kişiler görünce cevap verecektir. Geçmiş olsun.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Fotoğraf bekliyoruz ve yemiyorsa mutlaka besleyin

Aydin E.

Aktif Üye
yardımcı olmak adına istenen fotolar gelmemiş, kuşunuzun son durumu nedir? bu kendiliğinden geçecek bir durum değil maalesef vakit kaybetmeden müdahale şart.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Durumu iyi değil mutlaka beslenmesi lazım öncesinde en az günde iki kez üç kez kursaktan besleyin bir kac gün toparlninca ilaç tedavisi gerekebilir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Nerede ikamet ediyorsunuz?

EnesGenç

Eski Forumcu
Kusmuk resmi görelim birde kum kullaniyormusun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yakınlarda petshop bakın elle besleme maması ve aparatı sorun ve kuşu götürün size öğretsinler eğer bulamazsanız size yollayalım ilk etapta haşlanmış yumurta sarısı ve bebe bisküvisi sıcak suyla yoğurt kıvamına gelene kadar karıştırın şırınga ile 2 ml kadar günde üç kez verin ama bu geçici olsun fazlası zararlı

Mehmet2734

Yeni Üye
Yakınlarda petshop bakın elle besleme maması ve aparatı sorun ve kuşu götürün size öğretsinler eğer bulamazsanız size yollayalım ilk etapta haşlanmış yumurta sarısı ve bebe bisküvisi sıcak suyla yoğurt kıvamına gelene kadar karıştırın şırınga ile 2 ml kadar günde üç kez verin ama bu geçici olsun fazlası zararlı
Tamamdır sorayım yarın elle besleme maması ile yumurta ve bebe bisküvisünu mü karıştıracağim

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Hayir haşlanmış yumurta sarısı, bebe bisküvisini sıcak su ile karıştırın elle besleme maması alana kadar.

Üst Alt