• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum kusma haraketi yapıyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
ben istediğim zaman kendi Kusumu cikarabilirmiyim dışarı, dışı olan hiç tutulmuyor onu çıkarsam tutmak çok zor olur. Ben erkek Kusumu eskisi gibi cikarayim mi
Olur tabiki
Akşamları da çıkarın ışığı kapatın yavaşça yakalanır, karanlıkta uçamaz🤗

Ali DEMİR

Paylaşımcı
Olur tabiki
Akşamları da çıkarın ışığı kapatın yavaşça yakalanır, karanlıkta uçamaz🤗
Abla, vazgeçtik. Bugün evde yoktum 2 saat kadar Kusum diğer Odaya diğer kafesin üstüne gitmiş. Geldiğim gibi aldım her zaman durduğu odaya götürdüm. Birşey olur mu? Yarın dişiyi sahiplendirecegim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla, vazgeçtik. Bugün evde yoktum 2 saat kadar Kusum diğer Odaya diğer kafesin üstüne gitmiş. Geldiğim gibi aldım her zaman durduğu odaya götürdüm. Birşey olur mu? Yarın dişiyi sahiplendirecegim.
Sıkıntı olmaz ablacığım endişe etme

Ali DEMİR

Paylaşımcı
Sıkıntı olmaz ablacığım endişe etme
Abla Kusumun yanlizken eglenmedi için ne yapmalıyım canı sıkılmamasi için, hep tüyleri dökülüyor heryer tüy. Lambanın üstüne geçip kafasını sırtına gömüp uyuyor, ama sabahları çok neşeli. Öğlenden sonra düşüyor neşesi. Ne yapmalıyım tüy dönemi mi acaba ya

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla Kusumun yanlizken eglenmedi için ne yapmalıyım canı sıkılmamasi için, hep tüyleri dökülüyor heryer tüy. Lambanın üstüne geçip kafasını sırtına gömüp uyuyor, ama sabahları çok neşeli. Öğlenden sonra düşüyor neşesi. Ne yapmalıyım tüy dönemi mi acaba ya
Fotoğraf paylaşır mısın göreyim tüyde mi

Ali DEMİR

Paylaşımcı
Abla birde, şuan Bursa’dan Balıkesir’e geldim. Pazara kadar falan kalacağız, burda açma gibi bir durumum yok. Sence ne yapmalıyım birşey olur mu???

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tüy döneminde değil fakat kızgınlık döneminde beyefendi 🤗
Kafes içinde kalması çok daha uygun

Ali DEMİR

Paylaşımcı
Tüy döneminde değil fakat kızgınlık döneminde beyefendi 🤗
Kafes içinde kalması çok daha uygun
Kuşum bütün gün dışarda duruyor normalde abla, fakat şuan kendi evimde değilim şehirsindayiz o da burada kafesten çıkamıyor. Daha 3 gün kalacağız. Kendi normal mamasindan yediğini görmedim, su içiyor birde ballı kraker yediğini gördüm. Sizce mama yiyormudur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşum bütün gün dışarda duruyor normalde abla, fakat şuan kendi evimde değilim şehirsindayiz o da burada kafesten çıkamıyor. Daha 3 gün kalacağız. Kendi normal mamasindan yediğini görmedim, su içiyor birde ballı kraker yediğini gördüm. Sizce mama yiyormudur
Ballı kraker verme ablacığım bunu söylemiştik öyle hatırlıyorum 🤗 yemini yiyordur yer değişti normal 🤗

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Abla maalesef annem hep veriyor, sizin dediğinizi söylesem de.. Biz petshoplara falan sorduk, 2-3 petshopa hepsi birşey olmaz dedi
Merhaba geçmiş olsun Demet ablaya katılıyorum ballı yemler zararlıdır petshopların çoğunun çok fazla bilgisi olmaz bu konuda formu dinlemenizi tavsiye Ederım.

Üst Alt