• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum kursak mantarımı

burak08

Yeni Üye
Merhaba

Muhabbet kuşum sürekli kusma hareketi yapmaya başladı sürekli uyuyor ve hiç ötmüyor yeme gidiyor 1 tane alıyor kusma hareketi yapıyor sulu kusuyor kusmugunda yemler oluyor kafasını sallıyor arasıra yemini degistim kapalı yemlerden aldım 2 gündür aynı dışkısını siyah yapıyor ve bugun itibariyle poposuna yapışıyor suyunada 3 damla sirke kattım neyi var bilmiyorum kuşum 7 yaşında erkek gücü yerinde sopalarında duruyor sizce Triflucan kullanmalımıyım yeni aldım ama kullanmadım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz
Kusunuzun belirtileri kursak mantarı olarak görünüyor.. dışkıdanda bağırsakları etkilediği belli oluyor imkanınız varsa kanatlı uzmanina götürün eğer imkanınız yoksa ilaç konusunda önerimiz olur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Eczaneden mikostatin şurup alın ve Diyazm 256 probiyotik internet üzerinden temin edebilirsiniz alınca bizimle paylaşın nasıl kullanacağınızi anlatırız geçmiş olsun

burak08

Yeni Üye
Bugün 3 veterinere götürdüm baktılar ama kimse yardımcı olamadı kanatlılardan anlamıyorlardı benim yakınımda kanatlı veterinerde yokki kuşcuya götürdüm vitamin vermeye calıştı bende zaten vitamini var eksik etmezdim belli aralıklarla kullanırdım. Kuşum gün boyu sıvı kustu ve hicbirsey yemedi herseyi denedim mama bile hazırladım ama yemek yediremedim kafesin dibinde yumusak biryer hazırladım orda yüzüstü yatıyor felçli gibi ayakları tutmuyor kanatlarını bile toparlayamıyor sadece nefes alıyor ve gözünü acıp bakıyor 7 yıldır beninleydi cok cana yakın ve konuşkandı kuşum bir anda kusmadan böyle oldu birdaha asla hayvan beslemicem yardımlarınız icin tesekkürler

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Nerde ikamet ediyorsunuz? İstanbuldaysaniz 4.levente getirin ben ilgileneyim tedavisini karsilayim gerekirse kanatlı uzmanına götüreyim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bizimle kalın ve üzülmeyin kuşunuz çok şanslı çünkü sizin gibi iyi bir sahibi vardı :)tekrar kuş bakmak isterseniz yakinsaniz yardımcı olmak isterim buyrun ziyaretime gelin

Üst Alt