• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum kursak mantarı mı?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Dediğim takviyeler belki büyük petshoplarda satılabilir. Zeolit tozu da aktarlara sorunuz. Varsa temin edip hemen tedaviye başlayın. Ama yine önceliğiniz kanatlı uzman olsun. 🙏🏻

serennur

Yeni Üye
Dediğim takviyeler belki büyük petshoplarda satılabilir. Zeolit tozu da aktarlara sorunuz. Varsa temin edip hemen tedaviye başlayın. Ama yine önceliğiniz kanatlı uzman olsun. 🙏🏻
Pekâlâ çok teşekkür ederim yardımlarınız için inşallah sağlığına kavuşturabilirim

Zu123

Paylaşımcı
Muhabbet kusumda uzun bir süredir halsizlik aşırı tüy dökmesi ve döktüğü tüylerinde tıpkı örümcek ağı gibi ince ve uzun olduğunu gözlemledim. Ayrıca dün sabah ve gün içinde kusma hareketleri ile birlikte salyalı bir sıvı çıkardığını gördüm heryeri salya olmuştu şuan durumu iyi sayılır ancak ne kötü bir koku ne de kursak şişmesi var ben ne olduğunu anlayamadım yardımcı olunursa çok sevinirim.
Merhaba bende kuşumda aynı şeyleri yaşıyordum ve bugün kursakta şişme oldu sizin bu konuda bir bilginiz varmı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba bende kuşumda aynı şeyleri yaşıyordum ve bugün kursakta şişme oldu sizin bu konuda bir bilginiz varmı
Konu eski ve konu sahibi bir yıldır foruma girmemiş. Kendinize ait konu açarak video ve dışkı eklerseniz bilgimiz dahilinde yardımcı oluruz

Zu123

Paylaşımcı
Aslında paylaştım nereden bakabilirsinz bilmiyorum ama

Üst Alt