• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum konuşmuyor

cansuyor

Yeni Üye
Merhabalar elimde 6 aylık erkek bir muhabbet kuşum var. Düne kadar çok neşeli bir şekilde sabahın erken saatlerinden itibaren konuşuyordu. Bugün sabah normal görünmesine karşın kuş sesleri bile açmama rağmen hiç konuşmadığını ve arada zaman zaman ufak kanat titremeleri olduğunu gördüm. Kafesinden dışarı çıkarttığımda etrafımda geziniyor uçuyor ama hiç ses çıkartmıyor. Dün akşam cam açık, çok soğuk olmayan bir ortamda biraz uzun süre kaldı. Acaba bu durum onu etkilemiş olabilir mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz :)
Kusunuz tüyünü kabartıyor mu?
İshal var mı?
Hırıltı var mı?
Rica etsek kısa bir video görebilir miyim?bide dışkı resmi.

cansuyor

Yeni Üye
Hırıltı yok aslında. İlk baktığımda hızlı nefes alıyor ve kanatlarını titretiyordu. 4-5 gün kadar önce yine buna benzer bir durumdaydı sonraki gün normale dönmüştü. Bugün çok sessiz oluşu beni biraz tedirgin etti acaba soğukta mı kaldı diye. Dışarı çıkarttığımda uçuyor, ara ara geziniyor bir şeyler yiyor ama genel olarak bu videodaki gibi uykulu duruyor, kanatlarını titretiyor. Umarım videoyu gönderebilmişimdir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

cansuyor

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim. İstanbulda yaşıyorum ve sanırım kuşun bulunduğu oda sabah biraz havasız ve sıcak kalmış. Şimdi havalandırıyorum, banyo ve vitamin önerinizi dikkate alacağım. :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Banyo ve havalandırma önerisi bencede doğru karar olmuş.. başka sormak istediğiniz ne olursa sorabilirsiniz

Üst Alt