• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşum kaynayan tencere ye kondu evvelki akşam. 2 kez veterinere getirdim SİLVERDİN KREM önerdi ama krem fayda etmedi yemiyor içmiyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ilık su ile yıkasam odanın içinde elektrik li soba ile uzaktan kurutsam olur mu. Şuan elimize geliyor sevdiriyor kendini... Nasıl uygun görürseniz onu tavsiye eder misiniz ama yıkamam lazım..
AZ önce bişey fark ettim sese az az tepki vermeye başladı. Çok şükür
[/QUOTE]
Maşallah Havva hanım çok şükür. Yıkanmak istemiyorsa yıkamayın zorla.bir insanın vücudunun yarısı yanık!! Yıkamak ne kadar mantıklı lütfen düşünün) Kullandığınız ilaç çok güçlü bir ilaç. Bırakın tüğleri kırmızı kalsın. Dert etmeyin önce sağlık.. Siz sadece pansuman yapın. Kabuklar kalmışsa alın ama zorla kesinlikle kaldırıp çekmeyin.. Hele bir iyileşsin süt banyosu yaptırırsınız.. 🌼🤗❤

havvaozturk8276

Aktif Üye
AZ önce bişey fark ettim sese az az tepki vermeye başladı. Çok şükür
Maşallah Havva hanım çok şükür. Yıkanmak istemiyorsa yıkamayın zorla.bir insanın vücudunun yarısı yanık!! Yıkamak ne kadar mantıklı lütfen düşünün) Kullandığınız ilaç çok güçlü bir ilaç. Bırakın tüğleri kırmızı kalsın. Dert etmeyin önce sağlık.. Siz sadece pansuman yapın. Kabuklar kalmışsa alın ama zorla kesinlikle kaldırıp çekmeyin.. Hele bir iyileşsin süt banyosu yaptırırsınız.. 🌼🤗❤
[/QUOTE]
Hele yaramaza bak telefonuma saldırıyor. Demet hanım. Çok şükür Rabbime zamanla düzeliyor inşallah. Tabi ilgi den dolayı kendini sevildiğini anlıyor sanırım.

havvaozturk8276

Aktif Üye
Ilık su ile yıkasam odanın içinde elektrik li soba ile uzaktan kurutsam olur mu. Şuan elimize geliyor sevdiriyor kendini... Nasıl uygun görürseniz onu tavsiye eder misiniz ama yıkamam lazım..
Niye yıkamanız lazım?
[/QUOTE]
İlaç kokusu var rahatsız olmaz mı kokudan.. Krem falan sürdüm baya kokusu var.

Üst Alt