• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşum kaşınıyor

cikkuş

Yeni Üye
Muhabbet kusumun kaşınip tuy yolma sebebiyle ense damlası damlattik vitaminleri kullaniyor 3. Gunu banyo yaptirsam olur mu beklemeliyim hala yolunuyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tesekkurler birde baya tuyleri azaldi ama kafeste hic tuy yok yor mu acabaEkli dosyayı görüntüle 97319
Parazit
Tesekkurler birde baya tuyleri azaldi ama kafeste hic tuy yok yor mu acabaEkli dosyayı görüntüle 97319
Ayakları hep bu renk miydi?
Soğuk mu?
Eczaneden Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen dökülmüş bölgeye
Ücretli veren eczaneler var sorun lütfen
Antibiyotik ve antibakteriyeldir yanetkisi yoktur
Bakteri veya parazit olabilir bölgede

cikkuş

Yeni Üye
Parazit

Soğuk mu?
Eczaneden Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen dökülmüş bölgeye
Evet ayakları bu renk ve durdugu oda soguk degil sicakligi iyi hatta hep sicak tutuyoruz rif ampulu alip deneyecegim kus sahip degistirdi ve bana geldiginden beri yolunuyor basta temizleniyor sandim sonra kanat altlari baya acildi hatta burda paylasmistim ,6 ense ignesi ve vitaminlerini verdim sebze veriyorum yemiyor sanirim yeme alismis yem arada daldari veriyorum yolunmasi bi turlu gecmedi boyunlugu asla kabul ettiremedik kendini sakatlamaya kalkiyo cikarmaya calisirken yarin rif ampulu de deneyecegim umarim fayda eder bazilarida tuy dokme donemide olabilir dedi ama bilmiyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet ayakları bu renk ve durdugu oda soguk degil sicakligi iyi hatta hep sicak tutuyoruz rif ampulu alip deneyecegim kus sahip degistirdi ve bana geldiginden beri yolunuyor basta temizleniyor sandim sonra kanat altlari baya acildi hatta burda paylasmistim ,6 ense ignesi ve vitaminlerini verdim sebze veriyorum yemiyor sanirim yeme alismis yem arada daldari veriyorum yolunmasi bi turlu gecmedi boyunlugu asla kabul ettiremedik kendini sakatlamaya kalkiyo cikarmaya calisirken yarin rif ampulu de deneyecegim umarim fayda eder bazilarida tuy dokme donemide olabilir dedi ama bilmiyorum
Odanız sıcaktır eminim😊ayakları soğuk mu?
Tüy döneminde bu kadar olmaz

cikkuş

Yeni Üye
Parazit

Soğuk mu?
Bu arada bana ampulun gorselini atabilir misiniz