• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kusum kanatlarini acip titretiyor

Selçuk33

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma titreme halsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
21 May 2021
Muhabbet kuşum bu sabah birden kusmaya başladı ve aşırı halsiz. Sürekli kanatlarını açıp titretiyor ishal yok ama bisey yemediğini için dışkısı da çok olmuyor. Suyuna vitamin ekledim yemini degistirdim ama fayda etmiyor. Yem yer yemez tekrardan yem kusmaya başlıyor. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.

Selçuk33

Yeni Üye
Resmini de ekliyorum, ne yapmam lazım yakınlarımda veteriner de bulunmuyor

Selçuk33

Yeni Üye
Kafesini yeni temizlemiştim bir şey yemediği için sadece su gibi dışkısı resimde çıkmıyor malesef.. Bu sabah masanın üstündeki kağıtları yemiş, onun dışında bisey vermedik. Yemi önüne koyar koymaz öğürmeye başlıyor tekrardan.

Selçuk33

Yeni Üye
Şuan bu şekilde biri yardımcı olabilir mi lütfen .. Veteriner arıyorum kuşlara bakmıyoruz deyip kapatıyorlar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Zehirlenme belirtileri var.acil imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün

PAŞACIK

Yeni Üye
kuşunuz ya zehirlenmiştir yada çok üşüyordur kuşunuzu daha sıcak bir yere götürüp orada da kontrol edin hala kanatlarını titretiyorsa veterinere götürmenizi öneririm

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Kusması salyalı mı? Uzun zamandır yem yemediyse ilerlemiş olabilir. İlk önce elle besleme aparatı alın veya üreticilere başvurun. Ardından fungistop veya veteriner hekimlere de kanatlılarda kullanılan metranidazol + nystatin etken maddeli ilaçları sorun.

Üst Alt