• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

MUHABBET KUŞUM KAN KUSUYOR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baver

Yeni Üye
merhaba, muhabbet kuşum kan kustuktan bikaç gün sonra tamamen dengesiz bir biçimde duvarlara çarparak uçmuş. normalde parmağımı karnına uzatınca üstüne çıkar ancak şimdi tepki vermiyor biraz geri çekiniyor. kuş sesi duyunca ötüyor

baver

Yeni Üye
Kafesin dibinde, su vermeye çalışıyorum tepki vermiyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben tekrar video talebinde buluncam kanlı kusması videosu olması şart değildir kuşun ben bir halini görmek istiyorum tunekte 👍

baver

Yeni Üye
eşi yok, kızgınluk yumurtasından mı bahsediyorsunuz? sürekli yerde evet. sanırım görmüyor.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşun poposunda şişlik var mı

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Levadoks verdikçe durumu daha mı kötü oluyor kuşun

baver

Yeni Üye
sanırım, gece de kustu çok. bie şey yedi mi onu da bilmiyorum. iki saate veterinere götüreceğim sanırım

baver

Yeni Üye
çok geçmiş olsun 🥺
sağ olun, yine veterinere gittim, röntgen çekti, bir şeyi yok dedi kaslarını vs muayrne edip. vahşileştigi için bir ilaç verdi(muhtemelen kazıklamak icindi bu). eve getirdim ancak ağır bir denge kaybı var. uçmakta çok zorlanıyor. ayakta durmakta vs de. yem yiyip su içti ancak dediğim gibi tünekte de durabikeceğini sanmıyorum

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur. Gittiğiniz veteriner başından atmak için biseyi yok demiş sanırsam, ki bence kanatlı uzmanına goturmenizde fayda var, veterinerlerin bir çoğu kedi ve köpeklerle ilgilendiği için kuşlar hakkında bilgi sahibi de olamayabiliyor, eğer bulunduğunuz şehirde hayvan Hastanesi varsa oraya götürmeniz gerek en azından hayvan hastanesinde kanatlı uzman eminim vardır

baver

Yeni Üye
Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur. Gittiğiniz veteriner başından atmak için biseyi yok demiş sanırsam, ki bence kanatlı uzmanına goturmenizde fayda var, veterinerlerin bir çoğu kedi ve köpeklerle ilgilendiği için kuşlar hakkında bilgi sahibi de olamayabiliyor, eğer bulunduğunuz şehirde hayvan Hastanesi varsa oraya götürmeniz gerek en azından hayvan hastanesinde kanatlı uzman eminim vardır
sağ olun hocam, adıyamanda yaşıyorum. arattım ancak bulamadım pek bişi

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bende araştırdım şimdi sanırsam sizin orda bilinen vetikal veteriner kliniği var, siz oraya mi götürdünüz yoksa başka bir veteriner klinigine mi bilemiyorum ama goturmediyseniz eğer isterseniz bir oraya da götürün derim, yasadigiz ile de en yakın hastane bizim bu sehirde Mersin'de mevcut ki hayvan hasta haliyle hava değişimi de yaparsa daha kötü olabilir yani

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
sağ olun hocam, adıyamanda yaşıyorum. arattım ancak bulamadım pek bişi
Adıyman veterinerlik fakültesine götürün eğer götürmediyseniz. Fakültede belki daha iyi sonuç alırsınız. Hiçbir şeyi olmayan kuş böyle olmaz. Eğer röntgeni size verdiyse onu da yanınızda götürün.

Bahar Y.

Müdavim
sağ olun, yine veterinere gittim, röntgen çekti, bir şeyi yok dedi kaslarını vs muayrne edip. vahşileştigi için bir ilaç verdi(muhtemelen kazıklamak icindi bu). eve getirdim ancak ağır bir denge kaybı var. uçmakta çok zorlanıyor. ayakta durmakta vs de. yem yiyip su içti ancak dediğim gibi tünekte de durabikeceğini sanmıyorum
Kan kusan kuşa nasıl hiç bir şeyi yok diyebilmiş ki 🤔 ayrıca vahşileştiği için ilaç vermeside ayrı bir olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...