• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

MUHABBET KUŞUM KAN KUSUYOR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baver

Yeni Üye
Fotoğrafı ekte. Ne yapabilirim. Sevmek icin avucuma aldım hapşırıyormuş gibi garip sesler çıkarmaya başladı sonra kan kustu. Levadoks vermiştim solunum sıkıntısı vardı,geçmişti. Şimdi yine tık tık sesiyle nefes alıyor. fotoğraftakinden daha kanlar içinde

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok geçmiş olsun. 😢

Tecrübeli arkadaşlar görünce bilgi verirler size.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Agzindan kan gelen kuşa burada biz fotoğrafla diskiyla yön veremeyiz. Kanatlı uzmanına götürün.

baver

Yeni Üye
hocam haklısınız ancak çok yoğun kar yağıyor en kısa sürede götüreceğim, şu an ne yapabilirim

baver

Yeni Üye
veteriner açık ancak hekim yok, yardımcı oluesanız sevinirim

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Levadoksu kaç gün kullandın akabinde anti fungal ilaç probiyotik ve vitamin kullandinmi

baver

Yeni Üye
Levadoksu 5-7 gün gibi verdik. probiyotik vermedik

baver

Yeni Üye
Şuan üstadlar ne derse ona göre hareket edersin ilaç akabinde 3 gün multivitamin 3 gün probiyotik vermek gerekiyor normalde
normalde vitamin veriyorduk son bir aydır falan vermiyoruz ama, iki üç gündür yumurta maması veriyorduk. ilacı vereli çok olmuyor, max 1 hafta. Yarın probiyotik vermeye başlayacağım direkt

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kan gelmesi çok sebepli bir durum. İckanama travma mantar enfeksiyonu vs. Bunun araştırılması lazım.

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun ilk fırsatta götürün baksınlar
. Güzel haberlerinizi alırız inşallah 😥

baver

Yeni Üye
inşallah, yarın veterinere götüreceğim. şu anlık bir şeyi yok ancak sonradan bir kez de burnundan kan gelmiş. yine de halsiz vs değil.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eğer mümkünse ben kısa bir video görebilir miyim

baver

Yeni Üye
hocam şu anda halsizliği vs yok, kusma videosu da yok maalesef. kan kustuktan sonra nefesi yine kötü geliyordu. veterinere gittim. çok bakmadı açıkçası, levadoks vericem sana yine, sirke damlat geçecektir dedi.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
hocam şu anda halsizliği vs yok, kusma videosu da yok maalesef. kan kustuktan sonra nefesi yine kötü geliyordu. veterinere gittim. çok bakmadı açıkçası, levadoks vericem sana yine, sirke damlat geçecektir dedi.
Kan gelmesi ustalarında dediği gibi çok detaylı bir durum veba olur kursak enfeksiyonu olur. K vitamini vermek iyi yararına olacaktır. Yaralarının iyileşmesine yardımcı olur bir nevi

baver

Yeni Üye
Kan gelmesi ustalarında dediği gibi çok detaylı bir durum veba olur kursak enfeksiyonu olur. K vitamini vermek iyi yararına olacaktır. Yaralarının iyileşmesine yardımcı olur bir nevi
sağ olun hocam, şu an iyi gibi. ilacını vermeye devam edeceğiz, vitamin de vermiştim dün. umarım bir daha yaşanmaz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...