• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum Kafasını Sürtüyor

rilish26

Müdavim
İyi günler 7.5 aylık bir muhabbet kuşum var kendisi 1 haftadır kafasını sürekli bir yerlere sürtüyor. Kendisi tüyde değil ama bu hareketi yapmaya başladı gagasını da sürtüyor ne yapmam gerekiyor acaba kafesini çok temiz tutuyorum bit olduğunu düşünmüyorum ama ense damlası mı alsam acaba ve önerdiğiniz 1 tane var mı eğer bu iş yaparsa.

Nur Y.

Paylaşımcı
İyi günler 7.5 aylık bir muhabbet kuşum var kendisi 1 haftadır kafasını sürekli bir yerlere sürtüyor. Kendisi tüyde değil ama bu hareketi yapmaya başladı gagasını da sürtüyor ne yapmam gerekiyor acaba kafesini çok temiz tutuyorum bit olduğunu düşünmüyorum ama ense damlası mı alsam acaba ve önerdiğiniz 1 tane var mı eğer bu iş yaparsa.
Bu hareketi yaparken bir video çekip streamble.com dan ekler misiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video bekliyoruz muhtemelen bit olabilir zimec veya vilmectin temin ediniz yakınlarda bulamazsanız bana özelden ulaşın yardımcı olurum

rilish26

Müdavim
Video bekliyoruz muhtemelen bit olabilir zimec veya vilmectin temin ediniz yakınlarda bulamazsanız bana özelden ulaşın yardımcı olurum
video yükledim sorun bitse dediklerinize bakayım bulamazsam iletişime geçerim teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:

rilish26

Müdavim
bi de bu kadar kepek dökmesi normal mi bir kaşınmada döktü bunu

Üst Alt