• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum kafasını eğiyor bu

mervebilecik

Yeni Üye
Merhabalar kuşum 2 gündür bu şekilde arada sırada böyle duruyor 1 yıldır bizimle .sizce hasta mı veterinere gelmeli mi.yada evde tedavi nasıl birşey önerebilisiniz acil yardıma ihtiyacımiz var veterinere uzak bir yerde oturuyoruz

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhabalar kuşum 2 gündür bu şekilde arada sırada böyle duruyor 1 yıldır bizimle .sizce hasta mı veterinere gelmeli mi.yada evde tedavi nasıl birşey önerebilisiniz acil yardıma ihtiyacımiz var veterinere uzak bir yerde oturuyoruz
Guncel bir diski fotografi paylasabilir misiniz

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Öncelikle kafes içinde mümkün mertebe hijyene dikkat edelim. Tabandaki dışkıları sık sık temizleyelim keza tüneklerde aynı şekilde. Çünkü çok hassas canlar olduğu için hemen bakteri hastalık kapabiliyorlar. Kuşunuzun streamable.com dan net olacak şekilde videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde temiz beyaz peçeteye en güncel dışkı fotosu da rica edelim.

mervebilecik

Yeni Üye
Birisi soğuktan olabilir dediği için üstüne bir örtüye sarıp sıcak su torbası koydum.kafesin üstüne.tuyleriyle çok meşgul.normalde kafesin kapısını açtığımda dışarı çıkardı direk şimdi biraz daha durgun gibi geldi bana.ama cicikus diyor ötüyor oyuncaklarıyla oynuyor.cok sık yapmıyor ama son iki gündür yapiyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Dışkı bana olması gereken dışkı gibi gelmedi. Emin olmak için size zahmet birkaç tane daha atar mısınız. Video evet açılmıyor yüklenmesini bekleyin yüklendikten sonra linkini atın buraya.

mervebilecik

Yeni Üye
Bu şekilde .şuan kabarık duruyor uykulu gibi kendini sürekli temizliyor cicikus demeye devam ediyo odaya girdiğimde heyecanlanıyo ama elimi uzattığımda ısırıyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Son dışkı normal. Videolarınız açılmıyor. Siz video da yükleyin. Kuşun genel halini bir görelim ona göre değerlendirmeler sunulsun.

mervebilecik

Yeni Üye
Vidyo yükleyemiyorum yüklenmiyor başka site yokmu ordan denesem

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Muhtemelen video codec sorunudur youtubeye deneyin lütfen

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kafasını bi yere çarptı mı bence dışkı analizi yaptırın

mervebilecik

Yeni Üye
Bir yere çarpmadi ama kafasını tellere vuruyor .cilve yapar gibi .renkli şeyler tutunca önüne göz bebekleri küçülüp kafasını tellere vuruyo. Yemek yemesi de problem yok suda çok içiyor.sadece arada aklına geldikçe kafasını aşşa eğiyor sürekli kendini temizliyor dün hava güzel diye önüne ılık su koyup biraz oynatım hem kaşınmasi gider diye yani bı problem olmadı durup dururken böyle oldu.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bir yere çarpmadi ama kafasını tellere vuruyor .cilve yapar gibi .renkli şeyler tutunca önüne göz bebekleri küçülüp kafasını tellere vuruyo. Yemek yemesi de problem yok suda çok içiyor.sadece arada aklına geldikçe kafasını aşşa eğiyor sürekli kendini temizliyor dün hava güzel diye önüne ılık su koyup biraz oynatım hem kaşınmasi gider diye yani bı problem olmadı durup dururken böyle oldu.
Siz bir video atınız

ozkemkoç

Yeni Üye
merhaba kusunuzun son durum nedir ne yaptiniz acaba? İki gundur benim oglumda da ayni sorunu yasiyoruz? yardimci olabilir misiniz

Üst Alt