• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaşını sor! Muhabbet kuşum kaç aylık

hamzaefiloglu

Yeni Üye
Birde sarı olan kuş aspurdan başka yem yemiyor.Akdarıyla karıştırıyorum ayıklıyor.

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
evet açık yem kullanıyorum o yüzdenmi yemiyor
Aspur dışında ki diğer yemler bayat olabilir belki veya hoşuna gitmemiş olabilir, kapalı yeme geçin veya açık yemi @mamaist ten taze ve güvenilir şekilde de temin edebilirsiniz, içeriği beraber de oluşturabilirsiniz :)

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Önerdiğiniz bir yem markası varmıdır?
Versele laga en çok önerilen yemdir, bunun yanında ben garden mix de (paketi pembe şerit olanını) öneririm o da gayet iyidir. Golden wings, vitakraft da tercih edebilirsiniz. Seveni var bende kendi oğluşuma golden wingsle başladım, garden mix devam ettim şuan mamaist ile ilerliyorum🙌🏽

hamzaefiloglu

Yeni Üye
Versele laga en çok önerilen yemdir, bunun yanında ben garden mix de (pembe şerit olanını) öneririm o da gayet iyidir. Golden wings, vitakraft da tercih edebilirsiniz. Seveni var bende kendi oğluşuma golden wingsle başladım, garden mix devam ettim şuan mamaist ile ilerliyorum🙌🏽
diğer kuşumda garden mix kullanıyorum şundan

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
diğer kuşumda garden mix kullanıyorum şundan
Ben bunu tercih etmem renkli ekmekler veya drajeler bulunduruyor. İçinde renkli şeyler olan ürünleri tercih etmiyorum. Bunun yerine pembe şeritli olanını almanızı tavsiye ederim 🙏🏾

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Ekli dosyayı görüntüle 90558

Ben bunu öneririm içeriğinde renkli şeyler barındırmıyor, kuşlarımızın bunları yemesini pek tercih etmiyoruz boyalı oldukları için

Üst Alt