• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaşını sor! Muhabbet kuşum kaç aylık

hamzaefiloglu

Yeni Üye
Muhabbet kuşumu 2.5 ay önce 1 aylık diye aldık yani şuan 3.5 aylık ama bana kuş daha büyük gibi geliyor.Yeni aldığım kuşta bir aylık ama benimkinden çok daha küçük.Sizce kuşum kaç aylık?

Ekli dosyalar

Ali DEMİR

Aktif Üye
Küçük hocam daha. Büyük kuşlarda gözlerinin içinde beyaz çerçeve gibi bir şey oluşur

hamzaefiloglu

Yeni Üye
teşekkürler cevaplar için.Ben bişey daha sorucam bu kuş ilk geldiğinde çok sakindi elime geliyodu.Ama yeni aldığım kuş kafese yaklaştığım an kaçıyor kafesin tellerine tırmanıyor.Elime zaten hiç gelmiyor.

Ali DEMİR

Aktif Üye
teşekkürler cevaplar için.Ben bişey daha sorucam bu kuş ilk geldiğinde çok sakindi elime geliyodu.Ama yeni aldığım kuş kafese yaklaştığım an kaçıyor kafesin tellerine tırmanıyor.Elime zaten hiç gelmiyor.
Kuşunuzu nezaman aldınız?

Yeni kuşunda fotoğrafını ekleyin isterseniz, elinizden dal darı yedirerek kolayca alıştırabilirsiniz yavruysa😊

Son düzenleme:

Ali DEMİR

Aktif Üye
1 temmuzda aldım kuşumu 1 aylıkken
Kuşunuz ilk geldiğinde kafeste elinize alıştırmayı deneseydiniz, üzülmeyin daha yavru alıştırabilirsiniz avucunuza yem koyup yem yedirmeyi deneyin, genellikle böyle yapanlar olumlu yanıt alıyor😊

2-3 aylık çok küçük kolayca alıştırabilirsiniz, elinizden dal darı yedirin kolayca alışır size, bir iki fotoğraf daha eklermisiniz erkek sanırsam☺

hamzaefiloglu

Yeni Üye

Ekli dosyalar

Üst Alt