• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum kabarıyor

Eray0656

Aktif Üye
Merhabalar dün muhabbet kuşum gayet iyiydi bugün sabah uyandığımda ise kabardığını gördüm çok halsiz gözüküyor kabarıyor ve uyuyor ishali yok ama yine de suyuna b vitamini damlattım ne yapmam gerekiyor?

Bahar Y.

Müdavim
Merhabalar dün muhabbet kuşum gayet iyiydi bugün sabah uyandığımda ise kabardığını gördüm çok halsiz gözüküyor kabarıyor ve uyuyor ishali yok ama yine de suyuna b vitamini damlattım ne yapmam gerekiyor?
Tek konu yeterli olacaktır, dışkı fotoğrafı ve kuşun fotoğrafını ekler misiniz

Eray0656

Aktif Üye
Öncelikle kuşları ayırın diğerinede geçmesin yem yemiyor ise elle besleme yapın. Dışkılar normal görünüyor çok anlayamadım diğer üstadlar yardımcı olacaktır imkan varsa kanatlı uzmanına götürün
tamam teşekkür ederim üstadların yorumunu da bekleyeceğim şu an üstünü örttüm sıcak tutmaya çalışıyorum elimle vitaminli su içirdim

Eray0656

Aktif Üye
Öncelikle kuşları ayırın diğerinede geçmesin yem yemiyor ise elle besleme yapın. Dışkılar normal görünüyor çok anlayamadım diğer üstadlar yardımcı olacaktır imkan varsa kanatlı uzmanına götürün
yaşadığım yerde veterinerler kuşlara bakmıyor maalesef :(

Üst Alt