• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum Kabarık Duruyor.

BalSultanım

Yeni Üye
Merhaba ,Şubat sonu gibi dişi kuşum tüy dönemine girmişti erkek kuşumla beraber. Dünden beri dişi olan kuşum kabarık duruyor 1 buçuk ay önce veterinere götürmüştüm bakteri görünmüştü sulphamazethine kullandık düne kadar iyiydi sorun ne olabilir bu arada kuşumda kitle var ve çok sık hastalanan bir kuş kendisi son 1 sene içerisinde çok sık veterinere gittik.Video ve dışkı resmi

Watch unnamed | Streamable

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba ,Şubat sonu gibi dişi kuşum tüy dönemine girmişti erkek kuşumla beraber. Dünden beri dişi olan kuşum kabarık duruyor 1 buçuk ay önce veterinere götürmüştüm bakteri görünmüştü sulphamazethine kullandık düne kadar iyiydi sorun ne olabilir bu arada kuşumda kitle var ve çok sık hastalanan bir kuş kendisi son 1 sene içerisinde çok sık veterinere gittik.Video ve dışkı resmi

Watch unnamed | Streamable
Geçmiş olsun, hava akımına uğradı mı? Ve oda sıcaklığı 23-27 derece arasında olmalı, nefes almakta zorlanıyor gibi , kekik çayı veya respiratory turbo takviyesini deneyiniz evde nebulizatör Makinesi mevcut ise deneyiniz lütfen, kanatlı uzmanı görmesi gerekiyor nerede ikamet ediyorsunuz ?

BalSultanım

Yeni Üye
Geçmiş olsun, hava akımına uğradı mı? Ve oda sıcaklığı 23-27 derece arasında olmalı, nefes almakta zorlanıyor gibi , kekik çayı veya respiratory turbo takviyesini deneyiniz evde nebulizatör Makinesi mevcut ise deneyiniz lütfen, kanatlı uzmanı görmesi gerekiyor nerede ikamet ediyorsunuz ?
Hayır cereyan konusunda çok dikkatliyim. Ankara da yaşıyorum

BalSultanım

Yeni Üye
Hayır cereyan konusunda çok dikkatliyim. Ankara da yaşıyorum
Fakat kusumda dışkı yeme sorunu var en son gittiğimde vet ondan dolayı hasta olduğunu söyledi gerekli vitaminleri veriyorum kafes altı ızgarası var başka nasıl engelleyebilirim sizce.Ankara da 27 derece oda zor gibi

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Fakat kusumda dışkı yeme sorunu var en son gittiğimde vet ondan dolayı hasta olduğunu söyledi gerekli vitaminleri veriyorum kafes altı ızgarası var başka nasıl engelleyebilirim sizce.Ankara da 27 derece oda zor gibi
Maalesef dışkı yemesi bakteriye neden olmuş ve sonrasında hastalık, Ankara için kanatlı uzmanı veteriner Keçiören hayvan hastanesini önermiş bir hocamız

BalSultanım

Yeni Üye
İlaç kullanmalı miyim sizce elimde Sulphamezatin var

Son düzenleme:

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Dışkı yeme vitamin eksikliğinden oluyor diye biliyorum. Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz siz?

BalSultanım

Yeni Üye
Kuşun iyi bir kanatlı hekim görmesi gerektiğini düşünüyorum 👍 Röntgen çekilsin
Ankara da sadece kuşlara bakan bir veteriner yok biliyorum ilk birine gitmiştim kanatli uzmanı diye kuşlardan anlamıyordu bence😔, kuşumdaki kitleyi baska bir veteriner teşhis etti tavsiye varsa alabilirim kanatlı hekim ismi

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ankara da sadece kuşlara bakan bir veteriner yok biliyorum ilk birine gitmiştim kanatli uzmanı diye kuşlardan anlamıyordu bence😔, kuşumdaki kitleyi baska bir veteriner teşhis etti tavsiye varsa alabilirim kanatlı hekim ismi
Ankara Keçiören Veterinerlik Fakültesi var siye biliyorum. @Demet bükay abla orayı tavsiye ediyor Ankara için.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ankara’da Keçiören hayvan hastanesinde 3 kanatlı uzmanı var Etlikte yeri😊lokman hekim hastanesi ne gelmeden👍😊geçmiş olsun, arayın önce randevu alın lütfen 👍

Üst Alt