O morarma kursak tıkandığı ve aşırı şiştiği içinRöntgen çekilmesi şart cigerleri zarar görmüş olmalı çünkü morarma da oluştuğuna göre
O morarma kursak tıkandığı ve aşırı şiştiği içinRöntgen çekilmesi şart cigerleri zarar görmüş olmalı çünkü morarma da oluştuğuna göre
Yem kendisi yiyor su içiyor ama bazen göğsünü şişiriyor morarıyor kursağı karnının orta bölümü siyah renk bakıp bakıp üzülüyorum bişey yapamıyorumŞuan yeme içme durumu nedir ? Siz mi besliyosunuz elle yoksa kendisi yem yiyebiliyor mu
Hayvan hastanesini boşverin flagyy serumu dediğim şekilde uygulayın 1-2 gün içinde durumda ciddi bir düzelme gözlemlemez iseniz bulunduğunuz ildeki sağlam bir veteriner eşliğinde kusturma yapılması gerek, kendiniz denemeyin hayvan ölür, ayrıca çok fazla vakti yok ciddi bir problemBurada hayvan hastanesi var ama tamamen büyükbaş hayvan boşuna götürüp yıpratmak istemiyorum bilmiyorlar
Burada gerçekten iyi bir veteriner yok oğlum için bişey yapamıyorum il dışından bulmaya çalışıyorum onu da bulamıyorumHayvan hastanesini boşverin flagyy serumu dediğim şekilde uygulayın 1-2 gün içinde durumda ciddi bir düzelme gözlemlemez iseniz bulunduğunuz ildeki sağlam bir veteriner eşliğinde kusturma yapılması gerek, kendiniz denemeyin hayvan ölür, ayrıca çok fazla vakti yok ciddi bir problem
Siz yem ve mama olarak ne kullanıyorsunuz ekstra ne veriyorsunuz yeşillik sebze meyve vs dahil bu kuşaBurada gerçekten iyi bir veteriner yok oğlum için bişey yapamıyorum il dışından bulmaya çalışıyorum onu da bulamıyorum
Versela lega yem veriyoruz bazen dal darı dişi kuşa yumurta verirken atlıyor arada aşırıyor oradanSiz yem ve mama olarak ne kullanıyorsunuz ekstra ne veriyorsunuz yeşillik sebze meyve vs dahil bu kuşa
Önceden bizimle yemeğe otururdu herşey den yerdi hasta olunca kestik ama iyleşmediSiz yem ve mama olarak ne kullanıyorsunuz ekstra ne veriyorsunuz yeşillik sebze meyve vs dahil bu kuşa
İşte asıl probleme sebep olan şey bu bir kuş insan yiyeceğinden her şeyi yemez forumda kuşların yiyebileceği ve asla yememesi gereken yiyecekler var tutupta kendisi yiyor diye her şeyi yediremezsiniz. Mesaj geçmişinize baktım, Kuşunuz yaklaşık 1 yıldır zaman zaman bu problemi yaşamış siz de ısrarla demek ki kendi yediklerinizden yedirmeye devam ettiniz. Üzgünüm ama o kuşun vebali sizin boynunuza tuz ve şeker yüklemesi ile organlarını resmen bitirmişsiniz yavrucuğun bu kadar yaşaması bile mucize.Önceden bizimle yemeğe otururdu herşey den yerdi hasta olunca kestik ama iyleşmedi
Biz bunu bilmiyorduk yapacak birşey yok mu ben onu kaybetmek istemiyorumİşte asıl probleme sebep olan şey bu bir kuş insan yiyeceğinden her şeyi yemez forumda kuşların yiyebileceği ve asla yememesi gereken yiyecekler var tutupta kendisi yiyor diye her şeyi yediremezsiniz. Mesaj geçmişinize baktım, Kuşunuz yaklaşık 1 yıldır zaman zaman bu problemi yaşamış siz de ısrarla demek ki kendi yediklerinizden yedirmeye devam ettiniz. Üzgünüm ama o kuşun vebali sizin boynunuza tuz ve şeker yüklemesi ile organlarını resmen bitirmişsiniz yavrucuğun bu kadar yaşaması bile mucize.
Selim bey size söylemiş ne yapmanız gerektiğini.Biz bunu bilmiyorduk yapacak birşey yok mu ben onu kaybetmek istemiyorum
Gittik oğlumuz için bişey yok dedi vitamin yazdı buraya yazdım onu da başından savmışlar bu kuşun hastalığına o vitamin bişey yapmaz dedilerBuraya bakın. Çevre illerinizde vardır belki veteriner. Yanlış anlamayın ama hiçbir veteriner kuşa bakmaya gelmez. Sizin gitmeniz lazım. Sonuçta bu kuşa röntgen çekilecek bakılacak tedavi edilecek.
Hayvan hastanesine gittiniz mi? Gördünüz mü kuşlarla ilgilenilmediğini? Eğer direkt tecrübe etmediyseniz gitmenizi öneririm.
Havalar soğuk onu götürmem onu daha fazla sürüklemek olur veteriner bulsam gelse yol masraflarını da karşılarım ne gerekiyorsa tahlil falan gidip hayvan hastanesinde birlikte yaparız ben oğlum için herşeyi yaparım il dışına götürmemem onun içinGittik oğlumuz için bişey yok dedi vitamin yazdı buraya yazdım onu da başından savmışlar bu kuşun hastalığına o vitamin bişey yapmaz dediler
Yapacak şey belli, yememesi gereken şeyleri derhal kesin. Kuşa bu zamanda aşırı yiyecek yüklemesi de yapmayın. Kursak şişliği için daha önce yazdığım şekilde flaggy serumu kullanın suyunu da sürekli tazeleyin. Haftada 2 gün vitamin(omni-vit öneririm), 2 gün kalsiyum (calci-lux), 2 gün de probiyotik(diazyme-256) (geri kalan 1 gün de sadece su) olacak şekilde suluğuna koyun(100 ml suya çay kaşığının tersinin ucuyla 2 ölçek olacak şekilde) bunların hepsini birden karıştırıp koymayın içmez ve zararlıdır bahsettiğim şekilde kullanın. Yem olarak da iç yulaf(yarım çay kaşığı), kızıl darı(1 çay kaşığı), muhabbet kuşu yemi(2 tatlı kaşığı), sağlık tohumu(1 çay kaşığı) yemliğine karıştırıp yemini sürekli üfleyip temizleyin yedikçe. İlk etapta yapmanız gerekenler bunlar..Biz bunu bilmiyorduk yapacak birşey yok mu ben onu kaybetmek istemiyorum
Flaggy serumu nasıl kullanalım 100 ml 8 damla mı biz versela lega yem veriyoruz onu bırakıp bu karışımı mı yapalım yemlik toz olunca döküp sirke ile yıkayıp yeni hazırlıyoruz haşlanmış yumurta dişi kuşa veriyoruz o da alıyor bir iki parça onu da keselim miYapacak şey belli, yememesi gereken şeyleri derhal kesin. Kuşa bu zamanda aşırı yiyecek yüklemesi de yapmayın. Kursak şişliği için daha önce yazdığım şekilde flaggy serumu kullanın suyunu da sürekli tazeleyin. Haftada 2 gün vitamin(omni-vit öneririm), 2 gün kalsiyum (calci-lux), 2 gün de probiyotik(diazyme-256) (geri kalan 1 gün de sadece su) olacak şekilde suluğuna koyun(100 ml suya çay kaşığının tersinin ucuyla 2 ölçek olacak şekilde) bunların hepsini birden karıştırıp koymayın içmez ve zararlıdır bahsettiğim şekilde kullanın. Yem olarak da iç yulaf(yarım çay kaşığı), kızıl darı(1 çay kaşığı), muhabbet kuşu yemi(2 tatlı kaşığı), sağlık tohumu(1 çay kaşığı) yemliğine karıştırıp yemini sürekli üfleyip temizleyin yedikçe. İlk etapta yapmanız gerekenler bunlar..
Allah razı olsun hepinizden video ve fotoğraf gönderdikBenim numaraya WhatsApptan video yollayın kanatlı uzmanına sorayım sizin için
Tamam haber bekliyorum hocamdan size dönüş yapcamAllah razı olsun hepinizden video ve fotoğraf gönderdik
Flagy serumu 1cc sabah ve akşam direkt ağızdan vereceksiniz suya karıştırıp değil, dişi kuşa yumurta vermenizde sakınca yok fakat hasta olana ek bir yiyecek vermeyin şimdilkFlaggy serumu nasıl kullanalım 100 ml 8 damla mı biz versela lega yem veriyoruz onu bırakıp bu karışımı mı yapalım yemlik toz olunca döküp sirke ile yıkayıp yeni hazırlıyoruz haşlanmış yumurta dişi kuşa veriyoruz o da alıyor bir iki parça onu da keselim mi