• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum iyleşmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şerbet

Paylaşımcı
Kaçıncı konu bilmiyorum ama bir türlü çözüm bulamadık yardımcı olabilecek kanatlı uzmanı iyi bir veteriner biliyor musunuz? İletişim bilgilerini gönderir misinz? Bulunduğum ilde maalesef ki kimse yok oğlumu kaybetmek istemiyorum henüz çok küçük

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kaçıncı konu bilmiyorum ama bir türlü çözüm bulamadık yardımcı olabilecek kanatlı uzmanı iyi bir veteriner biliyor musunuz? İletişim bilgilerini gönderir misinz? Bulunduğum ilde maalesef ki kimse yok oğlumu kaybetmek istemiyorum henüz çok küçük
Nerde oturduğunuzu söylerseniz arkadaşlar yardımcı olacaktır 😊

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Konunuzu hatırlayamıyorum ama tam olarak kuşunuzdaki problem nedir

Şerbet

Paylaşımcı
Nerde oturduğunuzu söylerseniz arkadaşlar yardımcı olacaktır 😊
Elazığ burda pek bilen yok il dışından bildiğiniz veteriner varsa yardımcı olur musunuz yol masraflarını da karşılayacam kuşuma gelip bakabilecek iyi bir kanatlı uzmanı arıyorum oğlumu kaybetmek istemiyorum çok küçük

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Elazığ burda pek bilen yok il dışından bildiğiniz veteriner varsa yardımcı olur musunuz yol masraflarını da karşılayacam kuşuma gelip bakabilecek iyi bir kanatlı uzmanı arıyorum oğlumu kaybetmek istemiyorum çok küçük
Bununla ilgili konu vardı forumda, herkesin bildiği iyi kanatlı uzmanlarının iletişim adres ve numaralarını paylaştığı. Yine de @Şehmus BAKIR abi bir baksın yardımcı olabiliriz inşallah 🙏

Şerbet

Paylaşımcı
Konunuzu hatırlayamıyorum ama tam olarak kuşunuzdaki problem nedir
bir yıldan fazladır böyle göğsünü ara ara şişiriyor ve morarıyor dışkı sulu şeffaf oldu yine ilaçlar da fayda etmiyor yediği yemler Kursakta böyle görünüyor üst kısım morarıyor tuhaf şekillerde uyuyor ben ne yapacağımı bilmiyorum iyleşmiyor

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşa hangi tedaviler uygulanmıştı

Selim_09

Yeni Üye
Kursak tıkanmasının üstüne kursak mantarı gibi duruyor acil kanatlı uzmanı bir veterine görmeli

Şerbet

Paylaşımcı
Zolax kapsül diafurly kapsül flagy serum şurup mikostatin bu bir tedaviydi ama bu karşımdaki suyu pek içmedi çok ağır kokuyordu sonra avidress plus aldık yok olmadı yemini değiştik versela lega aldık şimdi versela lega avı chol atıyoruz suyuna ama değişen bişey yok ishali de sulu şeffaf oluyor

Şerbet

Paylaşımcı
Kursak tıkanmasının üstüne kursak mantarı gibi duruyor acil kanatlı uzmanı bir veterine görmeli
Bildiğiniz iyi bir kanatlı uzmanı var mı bulunduğum yere gelse baksa tedavi etse masraflarını karşılarım

Şerbet

Paylaşımcı
Benim tanıdığım yok flagyy serumu nasıl kullandınız
O bahsettiğim ilaçlarla birlikte suyuna koyduk ama ilaçlar çok fazlaydı kötü kokuyordu içmedi o suyu kaç gün boyunca susuz kaldı ölmesinden korktum ara ara çok az normal su verdim

Selim_09

Yeni Üye
O bahsettiğim ilaçlarla birlikte suyuna koyduk ama ilaçlar çok fazlaydı kötü kokuyordu içmedi o suyu kaç gün boyunca susuz kaldı ölmesinden korktum ara ara çok az normal su verdim
Flagyy serumu sadece, 1 cc sabah 1cc akşam direkt ağızdan zorla içirin 1-2 gün içinde şişlik azalmaz ise kusturulması ve o kursağın boşaltılması gerek sonra da mantar tedavisi

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Fazla ilaçlar sebebiyle bence kuş bu hale gelmiş probiyotik takviyesi hiç yapilmadi sanırım ?

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Röntgen çekilmesi şart cigerleri zarar görmüş olmalı çünkü morarma da oluştuğuna göre

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Şuan yeme içme durumu nedir ? Siz mi besliyosunuz elle yoksa kendisi yem yiyebiliyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt