• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kusum iyilesmiyor

mlkprck

Yeni Üye
merhaba. muhabbet kusum 2 haftadir hasta. hali yok surekli uyuyor kakasi siyah. arada kusuyor. veteriner mevsim gecisi dedi 1 hafta antibiyotik verdik iyilesmedi. bu hafta da midede parazit var dedi vitamin, antibiyotik ve siringadan mama veriyoruz yine iyilesmiyor. bugun dengede duramadi olecek sandim. problem nedir acaba?Ekli dosyayı görüntüle 35878Ekli dosyayı görüntüle 35879

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun 🙏🏻 Üstüste ilaç kullanmak dikkat edilmesi gereken bir durum, arkadaşlar bilgi verecektir. Ben tünek konusunda uyarmak istedim öncelikle çok kirli görünüyor ayrıca plastik tünek kullanmak iyi değildir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ailemize hoş geldiniz
Nerede ikamet ediyorsunuz ve veteriner kanatlıdan anlıyormuydu?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
O kuşun öncelikle beslenmeye ihtiyacı var ve gözetim altında olması iyi olur eğer iyi bir kanatlı uzmanı olsaydı o şekilde yollamazdi dışkı analizi yapılıp sonuca göre ilaç verilir ve sadece ilaçla bitmez takviye besleme lazım ve ayrıca probiyotik

mlkprck

Yeni Üye
O kuşun öncelikle beslenmeye ihtiyacı var ve gözetim altında olması iyi olur eğer iyi bir kanatlı uzmanı olsaydı o şekilde yollamazdi dışkı analizi yapılıp sonuca göre ilaç verilir ve sadece ilaçla bitmez takviye besleme lazım ve ayrıca probiyotik
tesekkur ederim ancak iyi birini nasil bulabilirim bilmiyorum tanidik kimse de yok

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
tesekkur ederim ancak iyi birini nasil bulabilirim bilmiyorum tanidik kimse de yok
Kuşun durumu iyi değil önce bi veterinere gidip dışkı tahlili yaptırın zaten problem ortaya çıkar. Tahlile göre ilaç tavsiyesi burda da verilir. A21 elle besleme maması aparatı alın besleme yapsınlar onu da yapamazsanız kendiniz besleyin ama acele etmeniz lazım. Birde kafes içi temizliğe dikkat edin tünekleri tahta alın

mlkprck

Yeni Üye
Kuşun durumu iyi değil önce bi veterinere gidip dışkı tahlili yaptırın zaten problem ortaya çıkar. Tahlile göre ilaç tavsiyesi burda da verilir. A21 elle besleme maması aparatı alın besleme yapsınlar onu da yapamazsanız kendiniz besleyin ama acele etmeniz lazım. Birde kafes içi temizliğe dikkat edin tünekleri tahta alın
2 saatte bir siringayla besliyoruz. vitaminini ve antibiyotigini veriyoruz. kartona aldik sicak su torbasi ve havluyla beraber orda kaliyor simdi. tesekkurler ilginiz icin🫶🏻