• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum iştahsız, halsiz

Haysysa

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Uyku hali, iştahsızlık
Hastalık Belirti Tarihi
10 Nis 2022
Kullanılan İlaç
Antibiyotik ve vitamin
Muhabbet kuşum ishal oldu halsizdi dün veterinere götürdüm muayene etti antibiyotik ve vitamin ikisinden de 15er damla damlat iki parmak kalınlığında da su kat suluğuna koy dedi dün akşam koydum bugün yine tazeledim kakası biraz olsun düzeldi ama iştahı yok ve uyuyor saçımın arasına giriyor saklanıyor boynuma doğru dal darı aldım vermeye çalıştım yemiyor onu da ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz lütfen çok çaresizim 😔

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kullandığın antibiyotik nedir.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Elle besleme yapman gerekiyor aparat ve mama al. Yem yemediği müddetçe ilaçtan verim alamazsın.

Haysysa

Aktif Üye
Bugün gittim şırınga ve bebe maması aldım nasıl yapmalıyım mamayı yumurta sarısıyla mı ishali daha da artar mı acaba yapsam ne yapacağımı şaşırdım korkuyorum

Bahar Y.

Müdavim
A21 elle besleme maması olsaydı daha iyi olurdu, bebek maması vermeyin onun yerine yumurta sarısı mısır unu ve suyu muhallebi kıvamına getirip verin o sırada da a21 elle maması gelmiş olur eğer sipariş verirseniz

Haysysa

Aktif Üye
A21 elle besleme maması olsaydı daha iyi olurdu, bebek maması vermeyin onun yerine yumurta sarısı mısır unu ve suyu muhallebi kıvamına getirip verin o sırada da a21 elle maması gelmiş olur eğer sipariş verirseniz
Sipariş edeceğim yumurta sarısı bebe maması yaptım dün ama yemedi çok az yedi elime alıp yedirmeye çalıştım öyle de yemedi bugün dal darı yedi biraz ama uyuyor sürekli arada ötüyor sonra yine uyuyor

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Sipariş edeceğim yumurta sarısı bebe maması yaptım dün ama yemedi çok az yedi elime alıp yedirmeye çalıştım öyle de yemedi bugün dal darı yedi biraz ama uyuyor sürekli arada ötüyor sonra yine uyuyor
Zorlamak gerekiyor yemesi için bi süre sonra pes ediyor siz ona mama vermeye devam edin

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Tamam zorlayacağım biraz daha elime aldım ama kursağının dolu mu boş olduğunu anlayamadım nasıl anlayabilirim doyup doymadığını
Kuşun ensesinden veya kursağın olduğu yerdeki tüyleri açıp bakın

Haysysa

Aktif Üye
Kakası bu şekilde bugün ishali geçti sanırım poposuna da yapışmıyor keyfi de yerine geldi ötüyor aspur yiyor inip ötüyor sonra uyuyor tam keyfi yok sanki ya da zamanla mı düzelecek sizce kakası nasıl

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kakası bu şekilde bugün ishali geçti sanırım poposuna da yapışmıyor keyfi de yerine geldi ötüyor aspur yiyor inip ötüyor sonra uyuyor tam keyfi yok sanki ya da zamanla mı düzelecek sizce kakası nasıl
Aspur dışkı rengini koyulaştırıyor ondan koyu renk dışkı olabilir