• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum ishal

dear.aysi

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
ishal
Hastalık Belirti Tarihi
13 Tem 2023
merhabalar, muhabbet kuşum ishal oldu. halsizlik ya da iştahsızlık yok. bir iki ay öncesine kadar çok hastaydı vitaminsiz kalmış onun için tedavi uyguladık ancak şu an iyi. balkonda durduğu için mi böyle oldu?
dün beyazı daha fazla olacak şekilde dışkılama yapıyordu.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
merhabalar, muhabbet kuşum ishal oldu. halsizlik ya da iştahsızlık yok. bir iki ay öncesine kadar çok hastaydı vitaminsiz kalmış onun için tedavi uyguladık ancak şu an iyi. balkonda durduğu için mi böyle oldu?
dün beyazı daha fazla olacak şekilde dışkılama yapıyordu.
Merhaba, elinizdeki takviyeler nelerdir? Ayrıca balkona çıkaracağınız zaman kafesin yarısı gölgede, yarısı güneşte bir nokta seçmeli ve 30-40 dk dan fazla dışarıda tutmamalısınız. Ayrıca balkonda doğa kuşlarının yakınlaşmasına engel olmalısınız. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama şu aralar havalar müthiş sıcak. Dışarı çıkarmamak en iyisi.

dear.aysi

Yeni Üye
Merhaba, elinizdeki takviyeler nelerdir? Ayrıca balkona çıkaracağınız zaman kafesin yarısı gölgede, yarısı güneşte bir nokta seçmeli ve 30-40 dk dan fazla dışarıda tutmamalısınız. Ayrıca balkonda doğa kuşlarının yakınlaşmasına engel olmalısınız. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama şu aralar havalar müthiş sıcak. Dışarı çıkarmamak en iyisi.
merhabalar, ankaradayım ve balkonumuz kapalı balkon ve perdeleri var ancak dediğiniz gibi kuşları içeri alacağım.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Birden fazla dışkı ekler misiniz? Hava akımı olmayan ama sürekli hava alan bir odaya koyarsanız daha iyi olur

dear.aysi

Yeni Üye
Kuşun videosunu streamable.com a ekleyip linki buraya yapıştırır mısınız? Yem yemesi nasıl? Elinizde hangi takviyeler var?
yemini yiyor, takviye olarak şu an veterinerden aldıklarımı kullanıyorum. üstünde isimleri yazmıyor ama birisi megastop diye geçiyor diğeri de a ve e vitamini.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
yemini yiyor, takviye olarak şu an veterinerden aldıklarımı kullanıyorum. üstünde isimleri yazmıyor ama birisi megastop diye geçiyor diğeri de a ve e vitamini.
Kuşun keyfi yerinde görünüyor ama dişkıyı beğenmedim 3 gün entrobac verelim sonraki gün sade içme suyu verin ve tekrar dişkı görelim o zaman

Üst Alt