• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum ishal

Tuğçe Güngör

Yeni Üye
3 yaşındaki erkek muhabbet kuşum 4 5 gündür ishal nalmalıyım nedeb olmuştur

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba son günlerde sebze meyve yedi mi rüzgar almasıda etkili olur ayrıca probiyotik kullanıyor musunuz ?

Tuğçe Güngör

Yeni Üye
Merhaba son günlerde sebze meyve yedi mi rüzgar almasıda etkili olur ayrıca probiyotik kullanıyor musunuz ?
Salatalık ve yumurta yedi ve samsun istanbul yolcuğuluğunda klima açıktı üstünü örtünce çok sıcaklıyodu bende bir kısmını örtmüştüm ama fayda etmemiş galiba röhnfried grewit w kullanıyorum

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Salatalık ve yumurta yedi ve samsun istanbul yolcuğuluğunda klima açıktı üstünü örtünce çok sıcaklıyodu bende bir kısmını örtmüştüm ama fayda etmemiş galiba röhnfried grewit w kullanıyorum
Bir süre salatalık vermeyin yumurta yazın 1 2 saatte önünden alınmalıdır ayrıca entrobac probiyotik edinin

Tuğçe Güngör

Yeni Üye
Suyuna 1 çay kaşığı sirke atmıştım sabah öğlende de altını değiştirmiştim yeni dışkısını görebilim diye düzelmiş gbii

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Sirkeyi kesince tekrar ishal oluyor. İlacı aldım 2 gündür üst üste veriyorum ama toparlanmadı napmam gerekiyor
Sirke vermeyin. Vücuttaki faydalı bakterileri de öldürüyor. 3 gün şişe su kullanarak, yarım suluğa mercimek tanesi kadar entrobac ekleyin. Sular hergün taze hazırlansın. 4.gün sade su içmişken dışkıları görelim.

nymeria

Eski Forumcu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Üst Alt