Arkadaşlar son konuşmamızdan günler geçti ve kuş halen ishal tek gelişme darı yemeye başladı ve biraz kilo aldı. Onun haricinde dışkısı halen tamamen sudan oluşan beyaz leke şeklinde oluyor ama artık gün içinde daha fazla yeşil dışkı yapmaya başladı. Şunu da belirteyim bu yeşil dışkı büyük sulu bir şekilde normal değil yani. Kuş halen normal yemi yiyemiyor bazen suyu yutarken bile zorlanıyor gibi. Gün içinde içinin kalktığını görüyorum midemiz kalkar ve ağzımıza su gelir ya onun gibi yapıyor ve yutuyor. Şu an kuyruğu da aşağı yukarı oynuyor hatta birkaç gündür burnu da arasıra akıyor. Kuşumu nasıl iyileştireceğim yeme sorunu kısmen tamam artık nolur yetkili birisi bana yardım etsin ishali durduralım kuşun sorunu ne?
Bu kuş biliyorsunuz babası ile kalıyordu şu an babada da bir rahatsızlık var o ishal değil ama bir çeşit solunum rahatsızlığı gibi onun için ayrı bir konu mu açmalıyım yoksa iki kuş bağlantılı olabilir mi? Size yavru ve babanın rahatsızlıklarını gösteren video linkleri bırakıyorum lütfen inceleyin bana yardım edin.
Yavru kuşun videoları bunlar(ishal olan, konu başlığının kaynağı)
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
youtube.com
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
youtube.com
Bunlar ise baba kuşun videoları
youtube.com
youtube.com
youtube.com