Kimse yardım etmeyecek mi? Lütfen yardım edin. Kuşum kaç gündür ishal ve bu ishal genel olarak sadece sudan oluşuyor onu nasıl iyileştirebilirim lütfen
Kimse yardım etmeyecek mi? Lütfen yardım edin. Kuşum kaç gündür ishal ve bu ishal genel olarak sadece sudan oluşuyor onu nasıl iyileştirebilirim lütfen
Yemi yemiyor babasının beslemesi için yanına koyuyorum o karnını doyuruyor ve bugün az bir şey kendisi darı yedi ama çok az. Karın kemiği keskinleşti çok zayıfladı. Hep su dışkılıyor sadece sabah 5 kere falan büyük yeşil dışkı yaptı. Onun dışında dışkılarında yeşil kısım hiç olmuyor hep su damlası çıkarıyor.
Allah rızası için bu ishali durdurmak için ne ilacı vermeliyim bir yazın. Ben de gambakokzid, caremycin, enrocure ve cesamolin var lütfen kuşun durumunu göz önünde bulundurarak ve hangi ilaç ishali durduruyorsa bana onu söyleyin ve kuşa vereyim.
Hayvan yem bile yemiyor ki şırınga ile besliyorum ve başka bir kuş arada onu besliyor o kadar. Hatta demin şırınga ile beslemeye çalışırken ani bir kasılma yaşadı. Öncesinde elimde çok fazla kaçmaya çalışmıştı ondan da olmuş olabilir ama mesela dün de bir kereliğine, kafeste iken bir ayağını yerinde tutamadı ayağı resmen yana doğru kayıp gidiyordu yarım dakika sonra kendine geldi. Bu arada ben besleyince dışkı yeşil oldu.
Hayvan yem bile yemiyor ki şırınga ile besliyorum ve başka bir kuş arada onu besliyor o kadar. Hatta demin şırınga ile beslemeye çalışırken ani bir kasılma yaşadı. Öncesinde elimde çok fazla kaçmaya çalışmıştı ondan da olmuş olabilir ama mesela dün de bir kereliğine, kafeste iken bir ayağını yerinde tutamadı ayağı resmen yana doğru kayıp gidiyordu yarım dakika sonra kendine geldi. Bu arada ben besleyince dışkı yeşil oldu.
Ben caremycin ilacına başlayacağım. Kullanım sahası. E coli, salmonella ve bakteriyel enfeksiyonlar. Sizlere sormak istediğim şey geçen hafta çarşamba gününden cumaya kadar yani 3 gün boyunca sulphamazethine kullanmıştım şu an yeni bir ilaç kullanabilir miyim?
İnternetten temin edebilirsiniz, bölünmüş şekilde entrobac alabilirsiniz, gerwit-w diye geçiyor multivitamin, onuda bölünmüş şekilde alabilirsiniz, entrobac yerine diazyme da tercih edebilirsiniz size kalmış bir durum
İnternetten temin edebilirsiniz, bölünmüş şekilde entrobac alabilirsiniz, gerwit-w diye geçiyor multivitamin, onuda bölünmüş şekilde alabilirsiniz, entrobac yerine diazyme da tercih edebilirsiniz size kalmış bir durum