• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum ishal oldu ve halsizleşti

ykugee

Yeni Üye
merhaba
muhabbet kuşum dün birden halsizleşti bütün gün kabarık durdu ve sadece uyudu iştahı yok hiç konuşmuyor uçmuyor çok çok az yem yedi dünden bu yana bu sabah hemen ilk iş veterinere götürdük ishal olmuş dedi nasıl üşüttü anlamadım cereyanda da asla bırakmıyorum çok dikkatliyim 2 tane ilaç verdi biri aminosol diğeri ishal için fakat nasıl kullanacağımı tam anlatamadı ya da ben anlayamadım bilmiyorum şimdi hemen dinlenmiş su koyup ishal için olandan 2 damla damlattım sanırım bunu 5 saat sonra değiştirmem gerekiyor bu suyu. bu ishal ilacını ne aralıkla vermeliyim? ve aminosolü ne zaman kullanacağım yardımcı olursanız çok memnun olurum. 4 yaşında çocuğum gibi çok korkuyorum...

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Geçmiş olsun, ilaçlar suya eklenir ama ayrı günlerde, birisi takviye birisi ilaç sanırım, enjektörde olduğunu tahmin ediyorum diğeri takviye ise zaten etiketinde yazar fakat su hazır olsa daha iyi olur , ilaç olanın adını söylediler mi ?

ykugee

Yeni Üye
çok teşekkür ederizz...
biri bağırsak florası, ishalli haller, intestinal flora yazıyor garip bi kokusu var kusura bakmayın pek anlamıyorum bu şekilde yazayım dedim diğeri de pharmax aminosol ikisinden de 1-2 damla kullanacağım söylendi fakat kaç gün aralıkla vermeliyim onu bilemedim ve birinden haftanın kaç günü kullanacağım vs. çok ters biriydi vet tekrar gidip sormaya da çekiniyorum açıkçası evet hazır su kullandım bu arada

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
çok teşekkür ederizz...
biri bağırsak florası, ishalli haller, intestinal flora yazıyor garip bi kokusu var kusura bakmayın pek anlamıyorum bu şekilde yazayım dedim diğeri de pharmax aminosol ikisinden de 1-2 damla kullanacağım söylendi fakat kaç gün aralıkla vermeliyim onu bilemedim ve birinden haftanın kaç günü kullanacağım vs. çok ters biriydi vet tekrar gidip sormaya da çekiniyorum açıkçası evet hazır su kullandım bu arada
Kuşunuzun temiz beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resmini paylaşır mısınız? Ayrıca hiçbir veteriner hasta sahibini tersleyemez, bir sorunu olduğunda kendi verdiği ilaç ve takviyeler hakkında bilgilendirmesi gerekir. Siz sorun, çekinmeyin

ykugee

Yeni Üye
kusura bakmayın çok geç gördüm gittim sordum öğrendim iyice her gün 2 damla verecekmişim ishal için olanı hala çok durgun haşlanmış patates falan vereceğim bugün bakalım umarım iyi olur ama iştahı açıldı arada bi ötmeye başladı nadir de olsa. iştahının açılmış olması biraz rahatlattı yem yiyor çok şükür

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
kusura bakmayın çok geç gördüm gittim sordum öğrendim iyice her gün 2 damla verecekmişim ishal için olanı hala çok durgun haşlanmış patates falan vereceğim bugün bakalım umarım iyi olur ama iştahı açıldı arada bi ötmeye başladı nadir de olsa. iştahının açılmış olması biraz rahatlattı yem yiyor çok şükür
Siz yine de beyaz temiz peçete üzerine yaptığı dışkı resmini paylaşır mısınız