• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! muhabbet kuşum ishal mi?

anothier

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
kabarıklık sürekli uyuma koyu renk dışkı
Hastalık Belirti Tarihi
20 Haz 2025
merhaba ben yeni katıldım yaklaşık 6.5 aylık dişi bir muhabbet kuşum var. birkaç gündür halsiz sürekli uyuyor ve dışkısı koyu renk katı gibi ama peçetede yeşil renk bırakıyor. poposunun etrafındaki tüylere yapışıyor ara ara. başta yeni tüy dökümüne girdiği içindir dedim ama hiç düzelme yok ankaradayım fakat bildiğim bir kanatlı veterineri de yok. yem yiyor su içiyor ama az az yiyor eskisi gibi değil. tüy dökümüne girince b vitamini vermiştim o hafta içerisinde de marul gibi sebzeleri biraz bol vermiş olabileceğimizi düşünüyorum.

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, elinizde probiyotik varsa verin en son ne zaman sebze yedi gün olarak ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
elimde probiyotik yok, yanlış hatırlamıyorsam 19unda yedi en son. dışkı değişince başta çok marul yedi sandım başka sebze meyve vermedim
Bayağı olmuş bu daha çok sindirim sistemi bozulması, bakteriyel enfeksiyon gibi ☺ Size tavsiyem entrobac kullanmanız. O gelene kadar yarım çay kaşığı kekiki demleyip verebilirsiniz ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
peki entrobac kaç gün ne kadar kullanılacak ve kekik çayı ne kadar kullanılacak teşekkür ederiim
Entrobac ilk kullanımda 3 gün üst üste yarım suluk suya mercimek tanesi kadar tazeleyerek verin, kafeste 8 saat kalsın ☺ Sabahtan verin 8 saat sonra pet şişe içme suyuyla yenileyeceksiniz. Ondan sonra her hafta haftada bir kez rutin kullanın ☺

anothier

Yeni Üye
Entrobac ilk kullanımda 3 gün üst üste yarım suluk suya mercimek tanesi kadar tazeleyerek verin, kafeste 8 saat kalsın ☺ Sabahtan verin 8 saat sonra pet şişe içme suyuyla yenileyeceksiniz. Ondan sonra her hafta haftada bir kez rutin kullanın ☺
kurtulur değil mi, teşekkür ederim yardım için

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
kurtulur değil mi, teşekkür ederim yardım için
Ense damlası işe yararsa
Bu tedaviyi uygulayın iyi gelir ☺

Batuş

Paylaşımcı
Ense damlası olarak elimde vilmectin var size ücretsiz gönderebilirim ihtiyacınızı görürse.

anothier

Yeni Üye
Ense damlası işe yararsa
Bu tedaviyi uygulayın iyi gelir ☺
ense damlası konusu geçmedi anlayamadım entrobac toz şekilde değil mi

Üst Alt