• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum iki buçuk aydır hasta

Murat Halisdemir

Müdavim
Takip et güncel dışkılarına bak yeni olan dışkı bazen kurudukca siyah dönmüş olabilir probiyotik ver ondan sonra dışkılar takip et kuş tek tünek kullan
Kuş rahat su içsin rahat yem yesin ona kolaylık sağla tüneklere cikip yem o gitmesin sen yemi ona yakin ve suyu yakin olsun

Murat Halisdemir

Müdavim
Solunum sindirim sorunu yaşıyo kuş bunlar olur inşAllah düzelir ama sen çok panik yapma kuşunu oda derecesi ve nem ölçer varsa guzel bi sicaklil oda nem orani olan yerde tedavisi devam ettir 20 derece altindami ev sogukmu ?

Ayşenur Ece

Aktif Üye
Solunum sindirim sorunu yaşıyo kuş bunlar olur inşAllah düzelir ama sen çok panik yapma kuşunu oda derecesi ve nem ölçer varsa guzel bi sicaklil oda nem orani olan yerde tedavisi devam ettir 20 derece altindami ev sogukmu ?
Hayir ev hep 23 derece ve gece ek olarak kafeslerini örtüyorum, asla üşümezler, diğerlerinin de ayak ve burunlarını kontrol ediyorum sıcaklar

Murat Halisdemir

Müdavim
Tm sen gòzlem yap takip sağla ürünleri söyledim sularını günlük temizle her gün hasta yada saglikli olsada olmasa suluklar günlük degisir bilgin olsn probiyotik ver gözlemle içtiginden emin ol suluk işaret koy karaciger desteklici ver yine gozlemle iyiyomu iciyomu inşAllah duzelcektir

Ayşenur Ece

Aktif Üye
Tm sen gòzlem yap takip sağla ürünleri söyledim sularını günlük temizle her gün hasta yada saglikli olsada olmasa suluklar günlük degisir bilgin olsn probiyotik ver gözlemle içtiginden emin ol suluk işaret koy karaciger desteklici ver yine gozlemle iyiyomu iciyomu inşAllah duzelcektir
Tam olarak kaç damla vermem gerektiğini, kaç günde bir vermem gerektiğini, ne kadar süre boyunca vs detaylıca açıklar mısınız, şu an kullandığı ilacı bırakmalı mıyım çünkü 20 gün oldu ve her gün suyuna 1 ml veriyorum, adım adım açıklar mısınız, ve onerdiginiz, vitamin ismi marka vs

Murat Halisdemir

Müdavim
Röhnfried Entrobac Bağırsak Güçlendirici Probiyotik

100ml suluğa mercimek tanesi kadar sabah ver akşam al
3 gün ver ayni şekilde her gün taze olarak probiyotik ver

vet-schroeder Tollisan Med Tollyamin Forte

Probiyotik den sonra 2 gün ver
50ml 6 damla sabah akşam taze

kesinlikle şebeke suyu verme temiz su olcak

1 gün ara temiz su ver

Diğer gün takip et ilaç gittikce kotuye goturebilir

ne ilacıydı bu ?

Ayşenur Ece

Aktif Üye
Röhnfried Entrobac Bağırsak Güçlendirici Probiyotik

100ml suluğa mercimek tanesi kadar sabah ver akşam al
3 gün ver ayni şekilde her gün taze olarak probiyotik ver

vet-schroeder Tollisan Med Tollyamin Forte

Probiyotik den sonra 2 gün ver
50ml 6 damla sabah akşam taze

kesinlikle şebeke suyu verme temiz su olcak

1 gün ara temiz su ver

Diğer gün takip et ilaç gittikce kotuye goturebilir

ne ilacıydı bu ?
Kursak mantarı için flucan 150 mg tablet

Murat Halisdemir

Müdavim
Veteriner gitmene bile gerek yokmuş aslında bilinen insan kullanilan ürün önermiş fungi stop kursak mantar çok etkili bi urundur hollanda menşei
Ama suan zor onu bulman flucan nasil uyguladin kuşa ? Kaç damla koydun suya probiyotik adi yazdim yukarda entrobac röhnfried

Murat Halisdemir

Müdavim
Flucan kaç gün verdin ? Tedavi süreç çok geç kalma ayşe hanim kursak mantari en kotu hastaliktir

Üst Alt