• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşum için yardımcı olurmsunuz

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Fotoda hasta gibi duruyor ama fotoğraf aldatıcı olabiliyor. Siz videosunu atar mısınız.

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Titremesi halsizliği çok sessiz oluşu bu yüzden mi yani ben hasta olduğunu düşünüyordum açıkçası çok teşekkür ederim dikkat edicem hemen de alıp kullanmaya başlıcam takviyeleri sağolun🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bir hastalığı da olabilir aslı hanımın dediği gibi streamble.com a video yükleyebilir misiniz orada ki linki bizimle paylaşın

sevgi25

Yeni Üye
Oldumu acaba🙏🏻çok teşekkür ilğiniz için Allah razı olsun sessizliğin durgunluğu bana hiç normal gelmiyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kanat titretme genelde stres kaynaklı oluyor. Dışkının yeşil kısmı normal fakat biraz sulu. Flora bozukluğu olabilir. Hastalık dışkısı gibi durmuyor. Siz yine de biraz daha gözlemleyin. Gerekli destekleyicileri alın. Hiç gitmezse kanat titreme farklı bir neden aranabilir. Dış parazit ense damlasıda yapılabilir.

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Vaktinizi almayacaksam ilk etapta hangilerini alayım hemen düzelirmi kullanınca🙏🏻
Estağfurullah😊
Probiyotik ilk öncelik olabilir sonrasında multivitamin ve b vitaminini temin edebilirsiniz psikolojik olarak kuşu rahat ve güvende hissettirip beslenmeyi de güzelce ele aldık mı bence düzelir ilk olarak kaliteli bir yem ve probiyotik temin edebilirsiniz🙏🏻

sevgi25

Yeni Üye
Kuş bu süreçte kafesindemi olsun peki düzelene kadar Allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻🙏🏻

sevgi25

Yeni Üye
Bide hepsini aynı anda suyuna koysam sıkıntı olmaz değilmi probiyatik b vitamini vultivitavini🙏🏻

sevgi25

Yeni Üye
@Aslı Ö. aslı hanım merhaba yukarıda yardımcı olmuştunuz biraz önce kuşu yerde buldum kendi çıkmış kafesinden ve sol kanadında bişey var hafif havada uçamıyor ve sürekli kanatla oynuyor acaba bu titremeye bağlı bişeymi yoksa kanadına mı bişey oldu çok üzülüyorum ya biz sebeb olduk bakamadık diye

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
@Aslı Ö. aslı hanım merhaba yukarıda yardımcı olmuştunuz biraz önce kuşu yerde buldum kendi çıkmış kafesinden ve sol kanadında bişey var hafif havada uçamıyor ve sürekli kanatla oynuyor acaba bu titremeye bağlı bişeymi yoksa kanadına mı bişey oldu çok üzülüyorum ya biz sebeb olduk bakamadık diye
@Aslı Ö. @Demet bükay

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba kanadını açın yavaşça kontrol edin lütfen yara vs varmı?

Üst Alt