Titremesi halsizliği çok sessiz oluşu bu yüzden mi yani ben hasta olduğunu düşünüyordum açıkçası çok teşekkür ederim dikkat edicem hemen de alıp kullanmaya başlıcam takviyeleri sağolun
Kanat titretme genelde stres kaynaklı oluyor. Dışkının yeşil kısmı normal fakat biraz sulu. Flora bozukluğu olabilir. Hastalık dışkısı gibi durmuyor. Siz yine de biraz daha gözlemleyin. Gerekli destekleyicileri alın. Hiç gitmezse kanat titreme farklı bir neden aranabilir. Dış parazit ense damlasıda yapılabilir.
Estağfurullah
Probiyotik ilk öncelik olabilir sonrasında multivitamin ve b vitaminini temin edebilirsiniz psikolojik olarak kuşu rahat ve güvende hissettirip beslenmeyi de güzelce ele aldık mı bence düzelir ilk olarak kaliteli bir yem ve probiyotik temin edebilirsiniz
@Aslı Ö. aslı hanım merhaba yukarıda yardımcı olmuştunuz biraz önce kuşu yerde buldum kendi çıkmış kafesinden ve sol kanadında bişey var hafif havada uçamıyor ve sürekli kanatla oynuyor acaba bu titremeye bağlı bişeymi yoksa kanadına mı bişey oldu çok üzülüyorum ya biz sebeb olduk bakamadık diye
@Aslı Ö. aslı hanım merhaba yukarıda yardımcı olmuştunuz biraz önce kuşu yerde buldum kendi çıkmış kafesinden ve sol kanadında bişey var hafif havada uçamıyor ve sürekli kanatla oynuyor acaba bu titremeye bağlı bişeymi yoksa kanadına mı bişey oldu çok üzülüyorum ya biz sebeb olduk bakamadık diye