• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşum iç kanama ve sonrası

erayerdogan97

Yeni Üye
Merhaba, maalesef yaklaşık 8-9 yıldır beslemekte olduğumuz muhabbet kuşu bir kaza sonucu sırt bölgesinden ezildi, sonrasında acil olarak istanbul yeşilköyde bulunan kuş veterinerine götürdüm ve röntgen sonrası akciğer ve kalp kısmında iç kanama olduğunu ve iğne tedavisi uygulamayı uygun gördüler. Vücudunda his ve ayaklarında herhangi bir problem olmadığını ve test ettiklerini belirttiler, ne yapıldığını ve röntgen görüntüsünü fotoğraflara ekliyorum, sonrasında a4 kağıdında yazan tedaviyi uyguluyoruz yaklaşık 55 saat oldu kuşumda kasılma oluşmaya başladı sebebi ne olabilir hissiyat olarak bir problemi yok ayaklarını da kullanıyor ve hissediyor onun da videosunu ekliyorum pazar günü olduğu için veterinere ulaşmakta güç oluyor desteğinizi rica ederim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bu çocugun iç kanaması harici karaciğer yağlanması da mevcut hakimin verdiği ilaçları devam edin ve ayrıca zeolitli besleme yapmanızı öneririm. Dilerseniz mamaist whatsap hattimizdan ulaşın size diyet bir yem ve mamaist besleme maması, zeolit tozu ve aparat gönderelim 👍

Üst Alt