• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum Hızlı Nefes Alıp Verip Vik Vik Ses çıkartıyor

aliriza

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Hızlı Nefes Alma Vik Vik Ses Çıkarma Kuyruğu Assağı Yukarı Sallama Ses Kısılması
Muhabbet kuşum yaklaşık 5 6 aydır hızlı nefes alıyor. Kuyruğunu yukarı aşağı hızlı hareket ettiriyor. Vik Vik diye ses çıkartıyor fakat her zaman değil yani bazen kafesine yaklaştığımızda bazen durduk yere. Dışkısını ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yaklaşık 1 Aydır Röhnfried 7 li vitamin setini kullanıyorum.(Gervit-W,Taubenfit-E50,BT Amin Forte,Sedechol,Avidress, Usne Gano,Hexenbier) Güncelleme: Kuşumun sesi kısıldı ve kuyruğunu çok sallıyor Assağı Yukarı

Ekli dosyalar

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Geçmiş olsun video yükleyebilir misiniz video için adımlar; 1717410473581.png

aliriza

Yeni Üye
Kuşunuzda nefes alma zorluğu değil de farklı bir problem var gibi görünüyor, hava kesesi veya karaciğer ile alakalı olabilir , bilgili hocalarımız yardımcı olursa sevinirim
Karnının alt kısmında bir sertlik var, kuyruğunu Assağı Yukarı sallarken o da hareket ediyor ve dün kuşum normal konuşuyordu fakat bu sabah uyandığımda kuşum konuşmaya çalıştığında sesi kısılmış az bir şekilde duyuyorum

Üst Alt