Biri bagisikli güçlendiriyor biride. Vitamin eksik olan karı tamamliyor sürekli kullanacaksın bunlar ilaç değil takviye diğer arkadaşlar daha iyi bilir
abi bugun kuş bikac defa üst üste hapşurdu sonra durdu morali iyi hareketlide gervit aldım ya hani iyi etki edermi bide gerviti bi kuş suluguna nasıl koyacağım
Anladım tsk ederim yasin abi. Çeşme suyu zararlımı kuşlara bosbosuna başka konu açmayım şimdi. Çünkü YouTube izliyorum hep çeşmeden dolduruyorlar pardon gervit 8 damlamis BT amin forte 10 damlamis şimdi eski dmleri okudum öyle yaziyor
illa çeşmeden koycaksan bir bidona su koy 1 gün beklesin dinlensin öyle ver direk çeşme sıkıntılı olabilir çünkü her eve gelen suyun kalitesi aynı değil eskinden ankarada çeşmeye dayasan agzını mis gibi su içerdin şimdi kızılırmak suyu karıştıgı için içilmiyor
katkı vereceğiniz günler sulukları yarım yapmanız daha mantıklı, dolayısıyla tam dolu suluk için verilen damla sayısını da yarıya indirmenizde fayda var.
katkılı suyu sabah veriyorsanız akşamüzeri alın ve yeni sade su verin. sıcak havalarda ürünlerin bozulma ihtimali çok yüksek.
bunu sadece katkılar için değil verdiğiniz ekstra meyve sebze içinde uygulayın, sıcaklarda kafeste çok uzun saatler kalmasın