• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum hasta

Nmc

Yeni Üye
1 hafta önce muhabbet kuşumun üstüne oğlum bastı kuyruğu koptu ayağı incilti vetenire götürdüm kuyruğu çıkar dedi ayağında kırık yok incilmis dedi vitaform verdi bende ayağına hiruudoid krem sürdüm ayağı kan toplamıştı kanı dağıtsın diye anestol sürdüm ayağında yani baldırında kan toplaması gitti baldırı şiş ayağını kaldırıyor ama baldırından aşağı ayak parmaklarını oynayamıyor üzerine basamıyor bizde bu olaydan sonra evde tek bırakmak istemedik ise götürdük üstüne örtü örttüm 3 gün sonra kabarık ve devamlı uyuklar oldu 2gundur ama durmadan yem yiyor birde darı kendine geldi en azından fazla uyumuyor az da olsa ses veriyor ama bizi isirmaktan geri kalmıyor herkes yaşamaz olur dedi ben onu hayatta tuttum bugünde diskisinda sindirilmemiş yem gördüm tam bir tarafı iyi oldu derken başka birşey başlıyor ne yapayım yardımcı olurmusunuz yarın vetenire götürecem ama evde şuan ne yapabilirim

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Probiyotik kullandınız mı ilaç sonrası? Ve kuşun kumu falan var mı eğer yoksa öncelikle bunları temin edin. Dışkı bozuk geldi bana. Ayağın iyileşmesi uzun sürebiliyor. Kırık yoksa toparlar kendini. Birde işe götürüp getirirken soğuk kapmış olabilir

• Like
Tepkiler: Nmc

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Kafeste yoksa kuş kumu da bulundurun yediklerini sindirebilmesi icin ihtiyacı olacak

• Like
Tepkiler: Nmc

Nmc

Yeni Üye
Tesekkür ederim bugün kum aldım birde dierare çözelti verdi pet shopcu 1 gün arayla 3 gün kullan geçer dedi

Nmc

Yeni Üye
Probiyotik kullandınız mı ilaç sonrası? Ve kuşun kumu falan var mı eğer yoksa öncelikle bunları temin edin. Dışkı bozuk geldi bana. Ayağın iyileşmesi uzun sürebiliyor. Kırık yoksa toparlar kendini. Birde işe götürüp getirirken soğuk kapmış olabilir

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
bu dönemde veriyorsanız yeşillik vs vermeyin dışkısı biraz sulu görünüyor. yumurta maması hazırlayıp yedirebilirsiniz ama dikkat edin kafeste maks 3-4 saat dursun mama sonra atın. bozulursa kuşunuzu kursak mantarı yapabilir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuş gözlerini kısmış ya aç yada ağrısı var siz tunekleri çıkarın tabana hamster talaşı koyun bir süre Öyle kalsın yem yediğinden emin olun yemezse elle besleme yapmanız gerekiyor 👍 ekstra bişey vermeyin suyuna probiyotik verin daldari, Aspur ve karışım yem

Nmc

Yeni Üye
Kuş gözlerini kısmış ya aç yada ağrısı var siz tunekleri çıkarın tabana hamster talaşı koyun bir süre Öyle kalsın yem yediğinden emin olun yemezse elle besleme yapmanız gerekiyor 👍 ekstra bişey vermeyin suyuna probiyotik verin daldari, Aspur ve karışım yem

Nmc

Yeni Üye
Tesekkür ederim cevap vermişsiniz muhabbet kuşum şuan çok iyi maşallah Allahım izniyle kurtardık şuan sadece on iki parmaktan büyük olan parmağını kullanamıyor bunada şükür o parmak için ne yapabilirim

Üst Alt