• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum hasta

nuroztkn

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
bronşit
Hastalık Belirti Tarihi
21 Haz 2021
Kullanılan İlaç
Vitaform
Merhabalar muhabbet kuşum çok hapşırıyor burnu tıkalı nefes almakta zorlanıyordu. Sabah veterinere götürdüm ishali yoktu Vitaform adlı bi ilaç verdi. Fakat şuan kuşum an itibariyle burun tıkanıklığından nefes almakta çok zorlanıyor normal bir durum mu bu? Yeniden götürmeli miyim? Tuzlu su yöntemini denedim işe yaramadı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba nerede ikamet ediyorsunuz? İyi bir kanatlı uzmanına götürün durumu acil gibi anlattıklarıniza göre 👍 yinede bize dışkı resmi ve kuşunuzun resimlerini ekleyiniz

nuroztkn

Yeni Üye
Üzgünüm tekrar kuş almaya karar verirseniz bana ulaşın yardımcı olurum
Çok isterim çünkü gerçekten iki gündür kahroldum evden ses kesildi insanın evladı gibi oluyor. Kuşum albino cinsi erkekti kırmızı gözlü. İzmirdeyim yine aynı cinste yavru kuş arıyorum.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok isterim çünkü gerçekten iki gündür kahroldum evden ses kesildi insanın evladı gibi oluyor. Kuşum albino cinsi erkekti kırmızı gözlü. İzmirdeyim yine aynı cinste yavru kuş arıyorum.
Bu kuş albino değil follow bulması albinoya göre zordur

nuroztkn

Yeni Üye
Mutasyonu follow. Kırmızı gözlü renkli kuşlar follow oluyo albino beyaz kırmızı göz olur
İlk doğduğunda beyaz ve kırmızı gözlüydü. 1 yaşına kadar böyleydi 1 yaşından sonra tüylerinin rengi hafif sararmaya başladı. Sırt tüyleri güneşte rengarenk duruyordu

Üst Alt