• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum hasta

zey25p

Yeni Üye
5.5 yaşında erkek muhabbet kuşum birkaç gündür halsiz uyukluyor kabarık ve yem yemiyor pek dal darı koydum dün akşam yedi ama bugün uzatıyorum yemiyor uyukluyor normalde baya hareketli oyuncu bi kuş bir de bu birkaç gündür dışkısında birkaç kere sindirilmemiş yem gördüm dışkısı tuhaf ağrısı var gibi geliyor bir de dışkıları koyu renk neden böyle olmuş olabilir fotoğraflarını ekledim ne yapmam gerekiyor?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
5.5 yaşında erkek muhabbet kuşum birkaç gündür halsiz uyukluyor kabarık ve yem yemiyor pek dal darı koydum dün akşam yedi ama bugün uzatıyorum yemiyor uyukluyor normalde baya hareketli oyuncu bi kuş bir de bu birkaç gündür dışkısında birkaç kere sindirilmemiş yem gördüm dışkısı tuhaf ağrısı var gibi geliyor bir de dışkıları koyu renk neden böyle olmuş olabilir fotoğraflarını ekledim ne yapmam gerekiyor?
Grit kum varmı kafesiniz de sindirimi için iç parazit olabilir zeloit tozu temin edebilirsiniz eliniz de yok ise röhmfried probiyotik kullanın 3 gün üst üste kendine gelir ürünleri mamaist.com üzerinden temin edebilirsiniz @Demet bükay

zey25p

Yeni Üye
Grit kum varmı kafesiniz de sindirimi için iç parazit olabilir zeloit tozu temin edebilirsiniz eliniz de yok ise röhmfried probiyotik kullanın 3 gün üst üste kendine gelir ürünleri mamaist.com üzerinden temin edebilirsiniz @Demet bükay
Evet grit kum var ama Suan hiçbir şey yemiyor ben zorla birkaç tane aspur yedirebildim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Dışkılarda hastalık var. Durumu iyi görünmüyor. Kanatlı uzmanın görmesi uygun olur.

zey25p

Yeni Üye
Dışkılarda hastalık var. Durumu iyi görünmüyor. Kanatlı uzmanın görmesi uygun olur.
Veterinere götürdüm ciğerlerini dinledi kursağına baktı öyle bir sorun görünmüyor dedi iştah açıcı ve vitamin verdi 3 gün kontrol edelim sonra geçmezse bakalım dedi

zey25p

Yeni Üye
Dışkıya bir şey demedi mi ?
Enfeksiyon gibi görünmüyor dışkıda kötü koku ağızda salya vs yok dedi tüye girmiş olabilir ya da hafif bi sindirim sorunu olabilir kum yememişse dedi 3 gün içinde geçmezse ileri tetkik yaparız dedi

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Attığınız dışkıların rengi pek sağlıklı görünmüyor. Yine de gözlemleyin durum kötüye giderse vakit kaybetmeyin. Geçmiş olsun

Üst Alt