mirqo
Aktif Üye
ozaman ben içerimPolivit vermeyin, insan ilacı olduğu için karaciğerde toksik etki yapar![]()
ozaman ben içerimPolivit vermeyin, insan ilacı olduğu için karaciğerde toksik etki yapar![]()
bugün yine konuşmaya başladı ben odadan gidincede seslenmeye başladı eskisi gibiElinizdeki multivitamin ve probiyotik bitsin. Röhnfried ürünlerini temin edin. Probiyotik dediğim gibi üstte yazdım kanatlıoil prozim multivitamin de gervit alın. Düzenli şekilde haftada on günde bir hayatı boyunca kullansın bu ürünleri. Rif i sadece bugün sürmeyin. Günde iki üç kez sürün gidişata göre dört beş gün kullanın. Ne demek rica ederim![]()
Bu probiyotik hakkında bir fikrim yok. Ama suya katılan probiyotik kuşun erişimi açısından daha kolay olur. Yeme katılan toz ürünler yemin altına çökme yapıyor. Benim önerdiğim probiyotiği kendimde kullanıyorum çok memnunum. Tabi yine tercih sizin.bugün yine konuşmaya başladı ben odadan gidincede seslenmeye başladı eskisi gibiiyiki gitmişim hastaneye bu arada gittiğim yer ataşehirde istanbul hayvan hastanesi diye biryer çok ilgiliydiler çok veteriner doktorları vardı muhabbet kuşlarınada bakıyolar...dediğiniz vitamini alıcam bende probiotik olarak bi toz var bi kilo yeme bi çaykaşığı atıyorsun diye kullanım tarifi eğer sizin söylediğiniz ilaç daha iyiyse onu kullanıcam çünkü o yemlerin üstüne toz gibi yapışıyo galiba tohum yemini yerken almış oluyo adı probio life ob eğer iyi değilse karıştırdığım yemide bunuda atıcam ve yazdıklarınızı alıp 10 günde bir vericem teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 95175
benim elimdeki probiyotik toz şeklinde yeme karıştırılıyor probio life ob eğer bu iyi değilse sizin sölediklerinizi alıp kullanıcam 3ününde resmini ekledim sizin söylediğinizin birini plus olarakda buldum ama eğer normalini vermem daha iyiyse normalini alıcam fark eder mi... kuşumda akonuşmaya başladı tekrar uzaklaşıncada çağırıyo eskisi gibi biraz daha zaman lazım sanırım sesi martıya benziyo çünküElinizdeki multivitamin ve probiyotik bitsin. Röhnfried ürünlerini temin edin. Probiyotik dediğim gibi üstte yazdım kanatlıoil prozim multivitamin de gervit alın. Düzenli şekilde haftada on günde bir hayatı boyunca kullansın bu ürünleri. Rif i sadece bugün sürmeyin. Günde iki üç kez sürün gidişata göre dört beş gün kullanın. Ne demek rica ederim![]()
Kanatlıoil prozim plus olanı. Ben memnunum kullanıyorum dediğim gibi tercih sizin.benim elimdeki probiyotik toz şeklinde yeme karıştırılıyor probio life ob eğer bu iyi değilse sizin sölediklerinizi alıp kullanıcam 3ününde resmini ekledim sizin söylediğinizin biri plus olarak buldum ama eğer normalini vermem daha iyiyse normalini alıcam fark eder mi
hepsini tek seferde içerim o zamanÇocuklar için oYetişkinlere az gelir
![]()
son birşey sorucam doktor trıflucanı şırıngaya çekip verdi ve bir hafta sürdü ilaç bitti bana ilacın adını söylemişti o zaman ama alıp kullanmaya devam et diyip demediini hatırlamıyorum... ben ne kadar zaman kullanmalıyım bilmiyorum normalde trıflucan nezamana kadar kullanılır... iyi gibi ama gagasını ara sıra çapçap yapmaya devan ediyo bide sanki nefes alıp verirken hırıldıyo çıtır pıtır ses geliyo 7 gün içti trıflucanı... alıp kullanmaya devam etmeli miyim ve ne zaman kesmem lazım acabaFotoğraflar şuan yüklendi. Evet bir ve iki numaralı takviyeleri temin edin. Ama bölünmüşünü alın bunlar çok fazla.
dün gece kolumda uyuyordu yuvasına koymak için uyandırdım kolumun üstüne kustu yine trıflucan bitti ama probiyotiğinden bitane kaldı acaba o devam ettiği için mi kustu birde trıflucan alıp o tedaviyede devam etmeli miyim gagasını çap çap yapmaya devam ediyor çünkü ve acaba ne zamana kadar kullanmalıyım şuan 3 gündür trılfucan içmiyor bittiiği için... probiyotiği doktorun verdiği son bir paket kaldı bugün vericem trıflucana devam edersem eğer ara vermeli miyim yoksa ağzını çap çap yapması geçene kadar devam mı etmeliyim tamamen iyileştiğini ne zaman anlarım uzun zamadır vitaminde kullanmıyor tedavide olduumuz için iileltiini anlasamda vitamin versem diye bakıyorum ama trıflucana kafam takıldı doktor uzun sürecek tedavisi demişti 7 günlük trıflucan dozu bitti düşünüyorumacaba 7 g0nde bir ara verip devam mı etmeliyim yoksa ar vermeden trıflucan alıp devam mı etmeliydim kafama takıldı alıp devam etsem mi trıflucana acabaElinizdeki multivitamin ve probiyotik bitsin. Röhnfried ürünlerini temin edin. Probiyotik dediğim gibi üstte yazdım kanatlıoil prozim multivitamin de gervit alın. Düzenli şekilde haftada on günde bir hayatı boyunca kullansın bu ürünleri. Rif i sadece bugün sürmeyin. Günde iki üç kez sürün gidişata göre dört beş gün kullanın. Ne demek rica ederim![]()
doktor trıflucanı 7 ml lik şırıngaya çekti bana verdi bide probiyotiği verdi ovicare... sabah probiotikli tam suluk akşamda yine tam suluğasuluğu küçük normal çaybardağının ağzına kadar dolmadan yarım parmak gibi boşluk kalacak kadar su alıyo suluğu galiba 100ml ye yakın... ona 1ml trıflucan koyup ver dedi 2 yada 3 damla düşüyodu trıflucandan tam suluğa 1 ml sıkınca şimdi o bitti şimdi son ovicareyide suluğuna koyup verdim ilacı kalmadı. iyi görünüyo aslında ama yinede eskisi kadar sesli değil ötmüyor çok mesela yine çok kabarmasada uyuyo hasta değilken olduğu gibi uyuyo kakasıda normal görüyo ezince yem yok rengi yeşil... resimlerini ve videosunu çekip atıcam yakalayınca uyurken kuyruğu tık tık atıyo genelde bu hastalandıktan sonra mı oldu tam olarak bilmiyorum trıflucan alıp devam edeyim mi yada nasıl bir yol izleyim çünkü eskisi kadar çok olmasada arada ağzını yine çapçap yapıyo dün normal su içirdim bugün ovicareli su koydum suluğuna yarım saat önce yemini yiyo suyunu içiyo uzatınca hastalıı sırasından elimdeyken yiyip içmeye alıştı... ama ben vermezsemde gidip yiyip içiyo kafesinde kafsındaki sıkıntıyı azaltı rif bir kere sürdüm sadece... elime alıp rahatsız etmeyi sevmiyo kaçıyo çünkü çoğu xaman yoruluyo ama sanki bidaha sürmeme gerek kalmadı gibi çok kaşınmıyo çok sürtmüyo kafasınıda artık kafese falan bende sürmedim bidaha o ilaç içinde çok teşekkür ederim iyi geldi sanırımşmdi durumu bu nasıl devam etmeliyim tedavisineMantar tedavisi iki hafta kadar kullanılır. Siz trıflucan ı tam olarak nasıl kullandınız. Suya atılan damla miktarı ve kaç ml suluğa koydunuz. Probiyotik kusturmaz. O sesi yakaladığınızda yandan kuyrukta gözükecek şekilde videosunu atar mısınız. Ve temiz beyaz peçeteye yeni yapılan dört beş tane dışkıları görelim.
hastanedeyken bana gösterdiği şişeyle sizin söylediğinizde girip baktığım trıflucan aynı onu çok iyi hatırlıyorum isminide söylediğinizde hatırladım oda doktorun dediğiyle aynı ben ne yapayım üşütmüşde olabilir dediğiniz gibi çünkü laptopun sıcak yerine gidip orda uyukluyo birde koluma konduğunda dünde öyleydi şimdide kolumda uyuyo ayakları sıcak bazen buz gibi oluyo ama iki gündür kolumda kalınca biraz sıcaklaşıyo eczaneden trıflucan alıcam ve neftor alıcam ben trıflucanı yanlış kullanmış olanilirim ağızdan verirsen bir damla ver dediğini hatırlıyorum ama suyuna kaç damla dediğini hatırlamıyorum tam belkide ağızdan bir ml verin dedi ben yanlış uyguladım şimdi trıflucanı alıp dediğiniz gibi hergün temiz bir suluk dolusu suya 7 damla damlatiim peki aynı doktorun dediği gibi trıflucanı akşamdan sabaha kadar verip sabahtan akşama kadarda bir probiotik mi vereyim bi haftadır ovlicare içti hergün bi paket onuda alıp devam edeyim mi yoksa sadece trıflucan mı vereyim ve neftoru eczaneden alıp nasıl ve nekadar zaman kullanmalıyım ikisini aynı anda mı kullanıcam bide trıflucan kaç miligramlık olucak 5 mi doktorun verdiği 5di... bu resimdekiler doğru mu?Ekli dosyayı görüntüle 95249Ekli dosyayı görüntüle 95250Anlamadığım bir nokta var. Trıflucan tam dolu suluğa iki üç damla atmak ilacı hiç atmamak gibi bir şey olur. Normal de yarım suluğa yedi damla kadar şeklinde verilir. Ve iki hafta tedavisi sürer. Yada suya konulmayacaksa sabah akşam ağızdan bir damla verilir. Birde veteriner trıflucan ı neden şırıngaya çekip verdi onu da anlamış değilim. Eczaneye yönlendirmesi gerekirdi. Yada hekiminizin verdiği ilaç trıflucan değil. Bu kısım kafama oturmadı. Kuyrukta sekme var. Sonradan olduysa üşütme olabilir. Neftor alıp kullanabilirsiniz.
Merhaba önden yüzü görünecek şekilde atabilir misiniz sanki burun akıntısından cere üstü lekelenmiş gibi gördüm ama
burnunun üstünde alnının olduu yerde kanaması vardı misafir iki kuş geldiğinde oldu sanırım kavga ettiler ama o kafese sürte sürte tekrar kanatmıştı bende aslı hanımın önerdiği rif diye bi ilaç alıp sürdüm ii geldi 2. kantmasında biraz fazla kanadığı için ağzının yanına falan bulaştı hep kanı onların lekesi ama ilacı sürdüümden beri hiç kanamadı bidaha o leke kuruduu için ilaçla kandan kalma leke geçer heralde yada nasıl temizleyebilirim temizlemem gerekiyosa eğerMerhaba önden yüzü görünecek şekilde atabilir misiniz sanki burun akıntısından cere üstü lekelenmiş gibi gördüm ama
tamam trıflucanı akşam getiricek eczacı arkadaşım şuan probiyotikli su içmedi bi güne yakındır... akşama kadar 24 saat olmuş olur... bu akşam saat 11 de suyunu çekicem sabahta sekizde yarım suluğa 7 damla trıflucan damlatıp vericem... 12de suyunu tazeleyip yine 7 damla trıflucan koyucam akşam yedide de suluunu temizleyip sadece içme suyu koyucam gece 11de suluğu geri çekicem peki trıflucanı her koyduğumda en az bi kere içmiş olması yeterli olur mu onu takip edeyim eğer içmezse suluğundan ağzından bir damla damlatayım mı... mesela sabah suluundan içti diyelim ama öğlenden sonra tazelediğimde içmediyse eğer şırıngayla gagasının yanından bi damla içireyim mi ve neftoru aynı anda mı kullanmalıyım onu nasıl yapayım hangi arada kullanayım yada kullanmicaksam ateşi nasıl düşer üşütmesini nasıl geçiricem bu ilaçların ikisinide bugün temin edicem ve tedavisine başlicam... birde kakasını bi kere yaptı çektim iki resim koydum ikiside aynı kaka bi resimde ezip kontrol ettim yem falan yok.Ekli dosyayı görüntüle 95259Ekli dosyayı görüntüle 95260Evet resimdeki. Sabah akşam ağızdan bir damla. Ama yok yuttuğundan emin olamam elime alınca kuşum strese girer vs derseniz geceden suluğunu alın sabah susamış olsun sabah yarım suluğa yedi damla şeklinde verin. Gün içinde suyu tazelerseniz iyi olur. Çünkü suya katılan ürünlerin etkisi 2-3 saat sonra azalıyor. Yani günde iki kez ilaçlı suyu tazelerseniz iyi olur. Akşam yedi civarlarında ilaçlı suyu alın sade temiz içme suyu verin. Yine geceden sulugu çıkartın sabah ilaçlı su. Bu iki haftalık sürede probiyotik multivitamin vs karıştırmayın sadece mantar ilacı içsin çocuk. Daha sonra probiyotik takviyesi yaparsınız.